פאייה פורטוגזית עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 39 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 420 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 843 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם אורז arborio, עגבניות שזיף, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו פאייה בור אש עם נקניק פורטוגזי, סרטן Escargot, מחבת פאייה Mixta (פאייה עם פירות ים ובשר), ו פאלן בין היתר-Paellan entre-autres (מתכונים דומים).
הוראות
1
1 מחממים תנור ל 400 מעלות.2
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
2
מפזרים עוף ברוזמרין, 1/2 מלח כפית, ופלפל שחור.3
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
(או או רגיל)
3
שמן חום במחבת nonstick הוכחה תנור גדול או פאייה מחבת על חום בינוני גבוה.4
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
סוכריות מצופות שוקולד
4
הוסף עוף; לבשל במשך 3 דקות בכל צד או עד השחמה קלה.5
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
5
הסר עוף מחבת; לכסות ולשמור חם.6
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
להוסיף chourice ומבשלים עד השחמה קלה;.7
7
מוסיפים בצל ופלפל פעמון; מבשלים 7 דקות, ערבוב כל הזמן.8
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
טורטיות קמח טריות, להגשה
8
מוסיפים אורז, עגבניות, פפריקה, זעפרן ושום; מבשלים 1 ערבוב דקה כל הזמן.9 להחזיר עוף למחבת.10