פאייה פורטוגזית
פאייה פורטוגזית עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 39 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 420 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 843 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם אורז arborio, עגבניות שזיף, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו פאייה בור אש עם נקניק פורטוגזי, סרטן Escargot, מחבת פאייה Mixta (פאייה עם פירות ים ובשר), ו פאלן בין היתר-Paellan entre-autres (מתכונים דומים).
הוראות
1 מחממים תנור ל 400 מעלות.2
מפזרים עוף ברוזמרין, 1/2 מלח כפית, ופלפל שחור.3
שמן חום במחבת nonstick הוכחה תנור גדול או פאייה מחבת על חום בינוני גבוה.4
הוסף עוף; לבשל במשך 3 דקות בכל צד או עד השחמה קלה.5
הסר עוף מחבת; לכסות ולשמור חם.6
להוסיף chourice ומבשלים עד השחמה קלה;.7
מוסיפים בצל ופלפל פעמון; מבשלים 7 דקות, ערבוב כל הזמן.8
מוסיפים אורז, עגבניות, פפריקה, זעפרן ושום; מבשלים 1 ערבוב דקה כל הזמן.9 להחזיר עוף למחבת.10
מוסיפים מרק ו 1/4 כפית מלח; מביאים לרתיחה.11 לעטוף ידית של מחבת עם נייר, מחבת כיסוי;.12
אופים ב 204° במשך 10 דקות.13 מערבבים שרימפס, אספרגוס, ואפונה.14 לכסות ולאפות 5 דקות נוספות או עד שרימפס כבר לא שקוף.