קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פאי פרוזן יוגורט

פאי פרוזן יוגורט
מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 204 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. אם יש לכם קרום פירורי קרקר קרקר מוכן לשימוש, פטל, ציפוי קצפת מגניב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-10 דקות. מתכונים דומים: וידוי # 77: אני מכור לפרוזן יוגורט ... יוגורט קפוא יווני, פרוזן יוגורט תות (עם יוגורט יווני), ו פאי פרוזן יוגורט.

הוראות

1
מוסיפים שוט מגניב ליוגורט בקערה בינונית; מערבבים עם מקציף עד מעורבב. כף לקרום.
מרכיבים שתצטרך
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
להקפיא 4 שעות או עד המשרד.
3
הסר במקפיא 15 דקות. לפני ההגשה, לתת לעמוד בטמפרטורת החדר כדי לרכך מעט. למעלה עם פטל רק לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות