תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פאי רועה אסיר תודה. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 283 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם אורגנו, חמאה, קורנית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו פשטידת רועים, עוגת חמאה אסירת תודה, ו תודה טורקיה השולחן טובות (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מניחים מתלה על החלק העליון של התנור מחממים עד 450 מעלות F. לחץ את הבצק לתוך צלחת עוגה, לדקור את החלק התחתון של הקרום עם מזלג לחליל את הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
אופים את הקרום עד הזהב, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מחממים את החמאה בסיר גדול על אש בינונית. מבשלים את הבצל, ערבוב מדי פעם עד שהם מתרככים, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
מוסיפים את השום, 1/4 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל, ומבשלים עד ריחני, על 1 דקה. מערבבים 1 כוס הרוטב והחלב, ומביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים עד מעובה, על 5 דקות. מערבבים את טורקיה, גזר, תירס, אפונה, פטרוזיליה, טימין, אורגנו, ואת הנותרים 1/4 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל, וודא שכל החומרים מצופים באופן שווה עם הרוטב. מבשלים עד התערובת הוא התחמם דרך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
לחמניות לבנות
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
יוצקים את התערובת לתוך קליפת העוגה. השתמש מרית או כף עץ כדי להפיץ את מחית תפוחי אדמה באופן שווה על התערובת, לוודא שכבת תפוחי אדמה פוגש את הקצוות של הקרום. תכסה את תפוחי האדמה עם הגבינה.