פאי תפוז - בטטה עם קרום רוזמרין-קמח תירס
מתכון זה מספק 8 מנות. עם 453 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חלב שהתאדה, בטטות, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-35 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: טארט אגס מזוגג פורט עם קרום רוזמרין-Cornmeal, תפוחי אדמה מוקרמים עם קרום רוזמרין, ו אמנון עם קרום תפוחי אדמה סגול ושמן צ'ייב רוזמרין.
הוראות
לטאטא יחד הראשון 5 מרכיבים בקערה בינונית עד מעורבב היטב.
חותכים חמאה לתערובת קמח עם בלנדר מאפה או מזלג עד שהתערובת דומה לאפונה קטנה ומתפוררת.
מפזרים מים קרים, 1 כף. בכל פעם, על פני השטח של תערובת בקערה; מערבבים עם מזלג עד מרכיבים יבשים הם רטובים.
מניחים בצק על משטח שטוח עטוף פלסטיק, ומעצבים לתוך דיסק. לעטוף בניילון נצמד, ולהירגע 30 דקות.
פתח את הבצק, והתגלגל בין 2 יריעות חדשות של ניילון נצמד קל לעיגול 12 אינץ'. מתאים לצלחת פאי 9 אינץ'. מקפלים קצוות תחת, ו crimp. תרגע 30 דקות.
אופים קרום 20 דקות, מיגון קצוות עם רדיד אלומיניום כדי למנוע השחמה מוגזמת. מגניב לחלוטין על מתלה תיל (בערך 1 שעה).
אופים בטטות ב 400 על תבנית אפייה 50 עד 55 דקות או עד למכרז.
חותכים תפוחי אדמה חצי לאורכו; לגרוף את עיסת לקערה. עיסת מאש. השליכו עורות.
לטאטא יחד ביצים וסוכר מגורען עד מעורבב היטב.
מוסיפים חלב, הבא 6 מרכיבים, עיסת בטטה, ערבוב עד מעורבב.
יוצקים תערובת לתוך קרום רוזמרין-תירס.
אופים ב 400 במשך 20 דקות. להפחית את החום ל 325, ואופים 20 עד 25 דקות או עד שהמרכז מוגדר.
בואו להתקרר לחלוטין על מתלה תיל (בערך 1 שעה).
מטבח אקספרס: תחליף 1/2 (15-עוז.) חבילת piecrustes בקירור עבור מרכיבי קרום קמח תירס. פרוש על משטח מקומח קלות.
מפזרים עם 1 כף. קמח תירס לבן ו-2 כפית. רוזמרין טרי קצוץ. מגלגלים קלות קמח תירס ורוזמרין לקרום. להתאים לתוך צלחת פאי 9 אינץ ' על פי הוראות החבילה. מקפלים קצוות תחת; crimp. המשך לפי ההוראות, החל בצעד