פאי תפוחים כפי שהוא צריך להיות הוא צמחוני קינוח. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 569 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. אם יש לכם מלח, קורנפלור, אגוז מוסקט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. נסו עוגת תפוחים סופגניות אפויות, חטיפי עוגת חמאת תפוחים, ו עוגת תפוחים לחמניות קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
1
פאי קרום: במיקסר מצויד מצורף משוט (או באמצעות מערבל יד), לערבב את הקמח, מלח, וסוכר במשך 1 דקה.
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מוסיפים את החמאה ומערבבים רק עד שיש לך תערובת חולית מתפוררת. אתה עדיין אמור לראות את חתיכות החמאה. בקערה קטנה, מערבבים את המים והחומץ יחד. עם המיקסר פועל במהירות בינונית, טפטוף בתערובת חומץ מים ומערבבים רק עד הבצק יוצר. אתה עדיין צריך לראות חתיכות קטנות של חמאה. הפוך על משטח עבודה, לחלק את הבצק לשניים, ולעצב לדיסקים עגולים, שטוחים. לעטוף בנפרד בניילון נצמד ולשים במקרר לפחות 30 דקות לפני השימוש. (או, להכניס למקרר עד 48 שעות או להקפיא עד 1 חודש לפני השימוש. אם קפוא, לתת להפשיר במקרר לילה לפני מתגלגל החוצה.)
כאשר מגיע הזמן לגלגל את הבצק, לתת את הבצק להתחמם במשך כמה דקות בטמפרטורת החדר. אבק משטח עבודה עם רק כמה כפות קמח ולשמור קצת קמח נוסף בהישג יד. אם אתה רוצה, אתה יכול לגלגל את הבצק בין 2 גיליונות של נייר שעווה (flouring את הסדין התחתון ואת החלק העליון של הבצק לפני גלגול), מה שהופך את זה הרבה יותר קל להעביר למחבת מאוחר יותר. עם זאת, לא תוכל לבדוק את התקדמות הבצק בקלות. זה לגמרי תלוי בך.
מפזרים מעט קמח על גבי הבצק ומתחילים להתגלגל החוצה מהמרכז עם משיכות מהירות וקלות. אל תדאגו אם הקצוות לפצל קצת; להתרכז ביצירת מעגל טוב מהמרכז. להרים ולסובב את הבצק 1/4 לפנות כל דקה או כך כדי לעזור להבטיח אפילו מתגלגל. הבצק צריך להרגיש חלק ורך; יש אומרים שזה צריך להרגיש כמו החלק הפנימי של האמה שלך. אם הוא מקבל דביק, מפזרים על קצת יותר קמח, אבל לא עושה את זה יותר מ 2 או 3 פעמים; הבצק יספוג יותר מדי קמח. במקום זאת, לשים אותו בחזרה במקרר במשך 15 דקות כדי לחזק את החמאה. שמור מתגלגל עד המעגל הוא לפחות 2 אינץ 'גדול יותר המחבת שלך (למשל, 11 אינץ 'רחב עבור מחבת פאי 9 אינץ'), או 3 אינץ ' גדול יותר עבור פשטידות צלחת עמוקה.
הכינו את הפאי או את מחבת הטארט בקרבת מקום. אנחנו תמיד משתמשים במחבתות אלומיניום כבדות, כי נראה שמחבתות זכוכית אופות את הקרום מהר מדי. עם זאת, אנו יודעים כי היתרון של זכוכית הוא שאתה יכול בקלות לבדוק את הצבע של הקרום. שוב, זה תלוי בך. כל בחירה תעבוד. כדי להעביר את הקרום למחבת, אנו מוצאים את זה הכי קל לגלגל קרום סיים על המערוך, ואז בעדינות לפרוס אותו במחבת. או, אתה יכול לקפל אותו בעדינות ברבעים, להרים אותו, למקם את נקודת המרכז על מרכז המחבת, ולפתוח אותו למחבת. אם משתמשים בנייר שעווה, לקלף את השכבה העליונה, להפוך את הקרום בעדינות לתוך המחבת, לקלף את הנייר הנותר. ודא כי הבצק מותר להתיישב לחלוטין לתוך המחבת.
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
לא למתוח ולחץ על הבצק לתוך הפינות; בצק מתוח סביר להתכווץ בחזרה כאשר אתה אופה אותו. במקום זאת, להרים את הקצוות של הקרום כדי לתת לו להתיישב לתוך הפינות. אם הבצק קצת נקרע, אל תדאגי, נתפור אותו בעוד דקה. באמצעות מספריים או סכין חדה, לקצץ את הבצק בתוך 3/4 אינץ ' של השפה. השתמש בכל שאריות נוספות כדי לתקן את הקרום, לחיצה עם האצבעות שלך (להרטיב אותם במידת הצורך) או להפריש. השאר את הקצוות של הקרום התחתון תלוי מעל השפה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
מספריים מטבח
רול פירות צהוב אחד
7
מרדדים את פיסת הבצק השנייה למעגל בקוטר של כ -11 אינץ'. קו מחבת גיליון עם קלף או נייר שעווה.
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
מיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
מברשת את הקצוות התלויים של הבצק עם מים. בזהירות למקם את הקרום העליון מגולגל על גבי לצבוט את הקצוות יחד, מפנה מתחת לכל רחבי לעשות קצה עבה. כדי לקשט את השפה, פשוט לחץ על כל זה עם החלק האחורי של מזלג. לקבלת מראה קצת יותר מתקדם, לחץ על האגודל והאצבע של יד אחת יחד. השתמש בהם כדי לדחוף בעדינות את השפה הבצק העבה החוצה, תוך דחיפה פנימה עם האצבע של היד השנייה, כך שהם מצטלבים ב "V" עם הבצק שביניהם. חזור על כל רחבי השפה כדי להפוך את קצה גלי.
עם הקצוות של זוג מספריים, לגזור 4 אחיד חורים פורקן קטן בקרום העליון.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבח
14
מברשת את החלק העליון של העוגה עם שמנת, ואז מפזרים באופן שווה עם סוכר.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלי
15
מניחים את העוגה על מחבת סדין לתפוס כל מיצים להרתיח מעל.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
16
אופים במרכז התנור במשך 10 דקות, ואז להפחית את החום ל 375 מעלות ואופים עד הקרום הוא חום זהוב והמיצים מבעבעים על פתחי האוורור, 40 עד 50 דקות יותר. בדוק את העוגה לאחר 30 דקות; אם הקרום הוא בראונינג מהר מדי, לכסות בקלילות עם נייר כסף.