קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג המולד
מגזין

פודינג אורז לחג המולד

פודינג אורז לחג המולד
פודינג אורז לחג המולד יכול להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 165 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. מתאים ל-8 מנות. גשו לסופר וקנו מקל קינמון חתיכה, חלב qt, אורז קצר גרגר כגון arborio, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו פודינג אורז לחג המולד, פודינג אורז חג מולד שוודי, ו פודינג אורז חג מולד שוודי (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא אורז, מים, מקל קינמון, ומלח לרתיחה בסיר כבד 4-5 ליטר, ולאחר מכן להפחית את החום נמוך ומבשלים בעדינות, מכוסה, עד שהמים נספגים, 8-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים 2 כוסות חלב עם סוכר ושמנת ומבשלים, חשופים, ערבוב מדי פעם, עד שהאורז ספג את רוב החלב אבל הוא עדיין שמנת, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
3
מוסיפים 1 כוס חלב ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 10 דקות. מערבבים בשארית כוס חלב ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד האורז הוא רך, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
4
הסר מהחום ומכסה, ואז לתת לעמוד 15 דקות.
5
מגישים חמים.