פודינג ברי קיץ
צריך קינוח צמחוני? פודינג ברי קיץ יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 436 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. גשו לסופר וקנו תותים, אוכמניות, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. נסו פודינג ברי קיץ, פודינג ברי קיץ, ו פודינג ברי קיץ (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים על תבנית אפייה מגורמת.
מערבבים את כל פירות יער,1 כוס סוכר, ו 1/2 כוס מים בסיר גדול.לגרד זרעים שעועית וניל. להביא טואה מבשלים, ערבוב להמיס סוכר. מבשלים במשך 10 דקות. תניח בצד את רוטב הגרגרים.
מורחים פרוסות לחם עם חמאה.
Mixremaining 2 כפות סוכר וקינמון בקערה קטנה.
טפטוף 1/2 כוס רוטב ברי חם overbottom של פאן. מחבת קו עם שכבה אחת של לחם, חיתוך כדי להתאים לפי הצורך.
Pour1 1/2 כוסות ברי רוטב נגמר. חזור על layering2 פעמים נוספות.
יוצקים כל צלחת שנותרה. כיסוי עם פלסטיק. הגדר צלחת slightlysmaller מאשר מחבת על גבי pudding toweigh למטה, שמירת הלחם שקוע.צמרמורת לפחות 1 שעה ועד 2 ימים.
הסר צלחת ופלסטיק מהחלק העליון שלהתעסק. הפוך על צלחת. לשחרר פסידים; להסיר מחבת ופלסטיק.
קלוריות 376, 10 גרם שומן, 71 גרם פחמימות