פודינג חום דרום אפריקאי
פודינג חום דרום אפריקאי עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. תמורת 28 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 16 מנות עם 287 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -8 גרם שומן כל אחת. אם יש לכם מים, קמח, סודה לשתייה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-8 יגידו שהוא פגע במקום. זהו מתכון במחיר סביר מאוד לחובבי אוכל אפריקאי. הוא מובא אליכם על ידי Allrecipes. מההכנה ועד לצלחת, המתכון הזה אורך בערך שעה ו-20 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שמתכון זה ראוי לציון של 0% . ציון זה גרוע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). נסו את מרק שעועית אפריקאי , מרק חומוס צפון אפריקאי ותבשיל עוף ובוטנים אפריקאי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות פרנהייט (175 מעלות צלזיוס).
מקציפים 2 כוסות סוכר וביצים בעזרת מיקסר חשמלי בקערה גדולה עד לקבלת תערובת בהירה ואוורירית. מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה, סודה לשתייה, מלח, חומץ וריבת משמש.
יוצקים פנימה 2 כוסות חלב ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מעבירים את הבלילה לתבנית אפייה משומנת בנפח 2 ליטר המתאימה לתנור.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 60 עד 70 דקות, או עד שסכין הננעצת במרכז הפודינג יוצאת נקייה. דקרו את הפודינג האפוי מספר פעמים בעזרת שיפוד או מזלג.
מניחים כוס סוכר, מים, כוס חלב, חמאה ווניל בסיר ומערבבים על אש בינונית. כשהתערובת מגיעה לרתיחה מסירים אותה מהאש ויוצקים את התערובת באיטיות על הפודינג החם.