קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות12
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פודינג לחם דלעת ותבלינים

פודינג לחם דלעת ותבלינים
, המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 252 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לך דלעת, חלב, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו עוגות פודינג תבלין דלעת, עוגת פודינג תבלין דלעת, ו עוגיות פודינג תבלין שיבולת שועל דלעת (מתכונים דומים).

הוראות

1
גריז 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפיית זכוכית עם חמאה. בסיר 3 ליטר כבד, חום 3 כוסות שמנת, חלב, 1/2 כוס סוכר מגורען והמלח כדי להתבשל על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הסר מהחום.
3
בקערה גדולה, להכות ביצים וחלמונים עם מקציף חוט.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים דלעת, סוכר חום ותבלינים פשטידת דלעת. מערבבים תערובת לתוך תערובת שמנת חמה עם להקציף. מערבבים בעדינות קוביות לחם.
מרכיבים שתצטרך
גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
כָּתֵףכָּתֵף
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
בואו לעמוד 30 דקות.
6
מחממים תנור ל 325 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מפזרים 2 כפות סוכר מגורען מעל פודינג.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
8
אופים 50 דקות או עד למעלה הוא נפוח חום זהוב בהיר. מגניב 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
בקערה בינונית מקוררת, להכות 1 כוס שמנת 1 כף סוכר מגורען עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס (לא overbeat). מערבבים בבורבון.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
מגישים עם פודינג לחם חם.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה