פודינג לחם לימון-אוכמניות בצנצנת
והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 460 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 28 גרם שומן. אם 82 סנט למנה נופל בתקציב שלך, פודינג לחם לימון אוכמניות בצנצנת עשוי להיות עצום צמחוני מתכון לנסות. גשו לסופר וקנו גבינת שמנת, שמנת, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1639 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. נסו פודינג לחם אוכמניות, פודינג לחם אוכמניות, ו פודינג לחם אוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350°. גריז 12 צנצנות 8 אונקיות. חותכים את הלחם לקוביות ½ 1 אינץ, מניחים בקערה גדולה, ולהגדיר aside.In קערה גדולה, להכות את הביצים ומערבבים את הסוכר והגבינה.
מוסיפים את החלב, וניל, גרידת לימון ומיץ לימון ומכים עד בשילוב שווה. מערבבים בחמאה המומסת.
יוצקים את תערובת החלב והביצה על קוביות הלחם ומערבבים עד שכל חתיכות הלחם ספוגות לחלוטין. אפשר ללחם לשבת במשך 20 דקות.מערבבים את האוכמניות לתוך תערובת הפודינג ומיד כפית לתוך הצנצנות, ממלאים כל אחד רק חצי מלא.
מניחים את הצנצנות על תבנית אפייה גדולה 2 סנטימטרים זה מזה.
אופים במשך 30 עד 35 דקות, עד צמרות של פודינגים הם השחמה שווה.
הסר מהתנור, להגדיר על מגבת נקייה ויבשה, ולתת לנוח 15-20 דקות. ממש לפני ההגשה, יוצקים את הקרם ואת צוף אגבה לתוך צנצנת lidded ולנער לשלב.
טפטוף מעל החלק העליון של פודינג הלחם ומגישים.