צריך קינוח צמחוני? פודינג לחם שקדים עם רוטב קרמל מלוח יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 560 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 36 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שמנת כבדה, שקדים, קרם פרש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פודינג לחם שקדים עם רוטב קרמל מלוח, פודינג לחם עם רוטב קרמל מלוח, ו פודינג לחם עם רוטב ויסקי קרמל מלוח.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מורחים שקדים על bakingsheet rimmed; טוסט, זורק באמצע, untilbeginning לחום, 12-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
לחם אגוזי מלך וצימוקים
למריחה על טוסט אם רוצים
3
בואו מגניב.
4
העברת שקדים מקורר אל foodprocessor.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
5
מוסיפים חמאה, תמצית שקדים, ifusing, ומלח, ומעבדים עד המיקסהוא המרקם של פינאטבאטר הקרקע גס. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שום מולבן
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
1
לטאטא סוכר, קרם oftartar, ו 3 כפות מים mediumsaucepan. מביאים לרתיחה על חום בינוני, ערבוב כדי לפזר סוכר. מבשלים, מבלי לערבב, עד התערובת מתחילהלהתייבש כתמים. באמצעות heatproofspatula, מערבבים תערובת כדי להבטיח evencaramelization. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד התערובת היא צבע של דבש, 10-12minutes. להפחית את החום בינוני-נמוך וממשיך לבשל, ערבוב מדי פעם, עד קרמל הוא צבע ענבר עמוק, about5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
2
הסר קרמל מחום; זהיר בחמאה (תערובת יהיה מבעבעבגורף), ואז שמנת ומלח.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
תן מגניב במחבת, ואז לשפוך לתוך קטן bowl.DO קדימה: רוטב קרמל יכול להיות made2 שבועות קדימה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
בואו להתקרר לחלוטין, לכסות, ולהירגע. לחמם מחדש לפני השימוש.
1
שלב חצי וחצי ושמנת בסיר בינוני.לגרד זרעים שעועית וניל; addbean. מביאים לרתיחה מעל בינוני-highheat; להסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2
להקציף חלמונים ביצה, ביצים, סוכר, saltin קערה בינונית כדי להתמזג. בהדרגהבתערובת שמנת חמה לתוך תערובת ביצים.לכסות פודינג עם פלסטיק לעטוף ולתת לעמוד במשך 30 דקות עבור טעמים להתיך.מסננים פודינג לתוך קערה גדולה; discardvanilla שעועית.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מחממים תנור ל 350°f. מחבת עוגת חמאה; להפריש. באמצעות חותך ביסקוויטים, לחתוך את outcircles מכל פרוסת לחם, reservingscraps. מסדרים שאריות לחם במחבת בשכבת אובן ולחץ קלות כדי קומפקטי.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
מורחים כל לחם עגול עם almondbutter (יהיה לך קצת נשאר מעל; לשמור על טוסט לקרוא לארוחת בוקר).
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקים
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
למריחה על טוסט אם רוצים
5
מניחים את כל חמאת שקדים עגולה אבל 1 בצד למטה inpan( על גבי שאריות), חופפים בערמומיות כדי ליצור מעגל shingled.
מרכיבים שתצטרך
חמאת שקדים
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
6
מניחים את lastround במרכז (לחם יבוא על3 / 4 " -1 " מעל שפת פאן).
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
יוצקים פודינג באופן שווה על לחם.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
8
Sprinklewith שקדים וסוכר גלם.
מרכיבים שתצטרך
סוכר גולמי
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
9
מניחים מחבת עוגה במחבת צלייה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
כף אחת של שומן טבעי
10
יוצקים מים חמים לתוך מחבת צלייה כדי comehalכביש את הצדדים של מחבת עוגה. מחבת Coverroasting עם נייר, tenting מעט incenter במידת הצורך כדי למנוע לגעת לחם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
כף אחת של שומן טבעי
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
11
אופים פודינג עד העליון כבר לא jigglesbut מרכז הוא לא ממש להגדיר, 25-30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
12
הסר רדיד ממחבת ולהגדיל את הביוץמספרטורה ל 191°.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
אופים פודינג untilcustard מוגדר במרכז העליון isgolden חום פריך, על 25 minuteslonger.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
14
הסר מחבת עוגה מחבת צלייה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
כף אחת של שומן טבעי
15
Letcool מעט. פודינג אבק עם אבקת סוכר. חתוך את הפרוסות.
16
מניחים על צלחות, רסס קרמל רוטב מעל ומעל עם מנה של קרם fraîche.