כמה אנשים ממש אהבו את הקינוח הזה. אם יש לכם גרידת לימון, גרידת לימון, סוכר גלגלית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. עם כפית ציון של 29% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: גלידת מרנג לימון, גלידת מרנג לימון, ו עוגת מרנג גלידת לימון.
הוראות
1
לרוטב הלימון, היכו יחד את הביצים והחלמון עם גרידה ומיץ.
מרכיבים שתצטרך
1 כף סוכר אדום גס
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
עצם הודו וצוואר הודו
כמו למשל M&M's
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
2
מוסיפים את הסוכר והחמאה, ואז מניחים את הקערה על מחבת של מים רותחים בעדינות. מערבבים עד שהרוטב מבריק ועבה כדי לצפות את החלק האחורי של הכף.
עבור הגלידה, נטישה frache קרם במכונת גלידה עד שהוא עבה.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
התזה של ורמוט
5
הסר מן המכונה, ואז שיש ב 200ml של רוטב לימון מקורר לקפל דרך חתיכות מרנג.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
עצם הודו וצוואר הודו
6
העבר למקפיא במשך 3-4 שעות עד קפוא.
7
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
8
חמאה 4 תבניות פודינג בודדים קו הבסיסיםנייר חסין שומן. לנצח את החמאה והסוכר עד חיוור ורך. בעדינות לקפל את הביצים קמח לסירוגין, קצת בכל פעם, עד בשילוב, ואז להוסיף את ההתלהבות ואת המיץ. כף לתוך תבניות, כך שהם שלושה רבעים מלאים ואופים במשך 20 דקות עד הזהב, עלה המשרד למגע. השאר להתקרר מעט, ואז להתברר. כדי לשרת, לחמם בעדינות את הרוטב, לשפוך מעל הפודינג וללוות עם הגלידה.
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת לפודינג לימון. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם Nv Solera. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.