פויו אפרסמון להתענג
פויו אפרסמון רליש נטול גלוטן, וטבעוני מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 339 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך יין שרי חומץ, דומדמניות, שרי, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב טופו המשרד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,נקטרינה-בויזנברי וניל-פקאן פריך כקינוח. מתכונים דומים: פויו אפרסמון וסלט אבוקדו, חזיר מטוגן עם אפרסמון פו יו, ו סלט אפרסמון מתוק פויו.
הוראות
במחבת בינונית כבדה על חום מתון, חום שמן עד חם אבל לא עישון.
מוסיפים בצל ומטגנים עד רך, על 5 דקות.
מוסיפים זרעי חרדל ושרי, ואז מביאים לרתיחה ולהפחית עד שלא נשאר נוזל, 1 עד 2 דקות.
מוסיפים חומץ שרי, אפרסמונים, ומים כוס 1, ולאחר מכן מביאים לרתיחה ולהפחית על ידי 3/4, על 8 דקות.
מוסיפים דומדמניות וממשיכים לבשל עד שכמעט אין שרידים נוזליים ודומדמניות מנופחות, כ -3 דקות.
הסר מהחום ומערבבים במלח ופלפל.
להעביר 1/2 להתענג על מעבד מזון ודופק עד חלקה, על 30 שניות. להחזיר את התענג מעובד למחבת ומערבבים לשלב.
העברת מיכל אטום ומקרר לפחות 24 שעות ועד 3 ימים.