פונדו מקסיקני יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון ללא גלוטן זה משרת 4 . מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 23 גרם חלבון, 49 גרם שומן, ובסך הכל של 725 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לכם עגבנייה, רוטב פיקו דה גאלו, פפריקה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במיץ ליים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אוכל מלאך ליים עם זיגוג ליים ופיסטוקים כמו קינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 15 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 83%. נסו פונדו מקסיקני, מקסיקני חם שוקולד פונדו, ו מקסיקני חם שוקולד פונדו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מצפים נייר אפייה גדול בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
מסדרים טורטיות על תבנית אפייה מוכנה ומרססים בתרסיס בישול. מתבלים את החלק העליון של הטורטיות בכמון, מלח ופלפל שחור גרוס טרי.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
קציצות עוף צמחוניות קפואות
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
אופים 6 דקות, עד חום זהוב ופריך.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מוציאים מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
בזמן שהטורטיות נאפות, בסיר בינוני, שלבו גבינה, לבבות ארטישוק, סלסה ותרד. מניחים מחבת על אש בינונית ומביאים לרתיחה, למשך 5 דקות או עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טאקו בשלושה צבעים
קציצות עוף צמחוניות קפואות
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
Dientes De Ajo
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
יוצקים לקערת הגשה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
בקערה גדולה שלבו: האבוקדו הקצוץ, מיץ הליים, כוסברה קצוצה, עגבניות קצוצות, מלח ופלפל שחור גרוס טרי ופפריקה מעושנת, לפי הטעם, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
אבוקדו האס מעוך קלות
1 פלפל ארבול מיובש
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
פינו נואר, ריזלינג, ורוזני נוצץ הם בחירה מצוינת עבור מקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הקונצ 'ה י טורו מרקס דה קאסה קונצ' ה פינו נואר עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
קונצ 'ה י טורו מרקס דה קאסה קונצ' ה פינו נואר
צבע אדום עמוק עדין. האף מציג ניחוחות מרוכזים של תותים ופטל. החיך מציע מרקם מעודן וטעמים מורכבים של דובדבנים, פטל, ליקריץ עם מבנה בולט. מרגיש כל כך שופע, עדין ועדין.יין רב-תכליתי זה משתלב היטב עם בשרים לבנים כמו ארנב, חזיר או שליו, כמו גם עם דגים שומניים ורכיכות בתכשירים קלים ועדינים. גם פארס היטב עם מנות אסיאתיות כגון מוקפץ וקארי מתון.