קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות16
ציון בריאות0
מגזין

פונוקוקור איסלנדי

פונוקוקור איסלנדי
פונוקוקור איסלנדי הוא צמחוני הר ד ' אובר. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל של 121 קלוריות. מתאים ל-16 מנות. 1 אדם התרשמו מתכון זה. גשו לסופר וקנו שמנת כבדה, הל הקרקע, ביצים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 12%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו עוגת חג המולד האיסלנדית, פודינג אורז איסלנדי, ו אספרגוס איסלנדי ואפיית חזיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
בקערה בינונית מנפים יחד את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה, המלח, הל ואגוז המוסקט ומניחים בצד. בקערה אחרת מקציפים את הביצים לתערובת אחידה. בסיבובים מתחלפים מוסיפים לביצים מחצית מתערובת הקמח ומחצית החלב, תוך הקצפה עד לאיחוד; חזור עם יתרת הקמח והחלב.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מערבבים פנימה את השמנת והווניל.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
4
תן לבלילה לשבת 30 דקות, בקירור.
5
מחממים מחבת קרפ על אש בינונית-גבוהה. משפשפים עם מקל חמאה לציפוי קל של התבנית-החמאה צריכה להקציף אך לא להשחים. מערבבים 3 עד 4 כפות בלילה לתבנית, מטה את התבנית לכיסוי דק ואחיד של כל המשטח. כאשר הקצוות מזהיבים (לאחר כ-30 שניות), הופכים את הלביבה בעזרת מרית אופסט או שרת פאי, ומשחימים את הצד השני. הפוך את התבנית הפוכה מעל צלחת גדולה, והשליך את הלביבה על הצלחת. חזור על הפעולה עם הבלילה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
שרת עוגהשרת עוגה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מגישים מיד, או עורמים את הלביבות בשכבת קלף בין כל אחת מהן. הם יכולים להיות עטוף בחוזקה פלסטיק קפוא, או בשימוש בתוך 2 ימים (מאוחסן עטוף בטמפרטורת החדר).