קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות16
ציון בריאות0
מגזין

פונוקוקור איסלנדי

פונוקוקור איסלנדי
פונוקוקור איסלנדי הוא צמחוני הר ד ' אובר. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל של 121 קלוריות. מתאים ל-16 מנות. 1 אדם התרשמו מתכון זה. גשו לסופר וקנו שמנת כבדה, הל הקרקע, ביצים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 12%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו עוגת חג המולד האיסלנדית, פודינג אורז איסלנדי, ו אספרגוס איסלנדי ואפיית חזיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
בקערה בינונית מנפים יחד את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה, המלח, הל ואגוז המוסקט ומניחים בצד. בקערה אחרת מקציפים את הביצים לתערובת אחידה. בסיבובים מתחלפים מוסיפים לביצים מחצית מתערובת הקמח ומחצית החלב, תוך הקצפה עד לאיחוד; חזור עם יתרת הקמח והחלב.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
מערבבים פנימה את השמנת והווניל.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
4
תן לבלילה לשבת 30 דקות, בקירור.
5
מחממים מחבת קרפ על אש בינונית-גבוהה. משפשפים עם מקל חמאה לציפוי קל של התבנית-החמאה צריכה להקציף אך לא להשחים. מערבבים 3 עד 4 כפות בלילה לתבנית, מטה את התבנית לכיסוי דק ואחיד של כל המשטח. כאשר הקצוות מזהיבים (לאחר כ-30 שניות), הופכים את הלביבה בעזרת מרית אופסט או שרת פאי, ומשחימים את הצד השני. הפוך את התבנית הפוכה מעל צלחת גדולה, והשליך את הלביבה על הצלחת. חזור על הפעולה עם הבלילה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
שרת עוגהשרת עוגה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מגישים מיד, או עורמים את הלביבות בשכבת קלף בין כל אחת מהן. הם יכולים להיות עטוף בחוזקה פלסטיק קפוא, או בשימוש בתוך 2 ימים (מאוחסן עטוף בטמפרטורת החדר).