זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 94% וזה נהדר. מתכונים דומים: חציל לבנון (חציל לבנוני), אורז לבנוני Pilaf, ו אורז לבנוני Pilaf.
הוראות
1
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לזרוק את החציל ב 1 כף של השמן עד מצופה היטב.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
3
יוצקים לתוך פח קלייה גדול, ואז לדחוף את הצדדים של הפח כדי להפוך את החלל עבור פוסינים. לשפשף קצת שמן על העור של הפוסינים, מפזרים את הצביטות של allspice, מלח והרבה פלפל שחור, פופ עלה דפנה בתוך כל ציפור, ואז צולים במשך 35 דקות. (להשאיר לבשל במשך כ 10 דקות לפני שאתה מתחיל פילאף אז הם מוכנים באותו הזמן.)
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
גב שומן חזיר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
4
כדי להפוך את pilaf, לחמם את השמן 1 כף הנותרים במחבת בינונית ומטגנים את הבצל במשך 5-8 דקות עד הזהב. טיפ באורז וצנוברים, מערבבים בערך 1 דקות, ואז מוסיפים את התבלינים, כולל כפית.