קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות5
מגזין

פוסינים קלויים ברוטב רימונים ותפוחי אדמה Rösti

פוסינים קלויים ברוטב רימונים ותפוחי אדמה Rösti
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: פוסינים קלויים ברוטב רימונים ותפוחי אדמה Rösti, מתלה קלוי של כבש עם רוזמרין - רוטב רימון ועוגת תפוחי אדמה גבינת עיזים, ו פוסינים קלויים עם מילוי חיטה ירוקה.

הוראות

1
הפוך רוטב
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
2
בסיר קטן על חום גבוה בינוני, לטאטא יחד 1 כוס מים, מיץ רימון, וסוכר. מביאים לרתיחה ומבשלים, חשופים, עד סמיך וסירופ, על 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ רימוניםמיץ רימונים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
הפוך פוסינים
4
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
שוטפים פוסינים מבפנים ומבחוץ ומייבשים.
6
לגזור צוואר אם מצורף ולהשליך. בקערה קטנה, להקציף יחד מלח, כמון, כורכום, פלפל, זעפרן.
מרכיבים שתצטרך
כורכוםכורכום
זעפרןזעפרן
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מפזרים פוסינים עם תערובת תבלינים; לחץ כדי לדבוק.
8
הגדר מחבת צלייה גדולה על תנור למעלה, מפשק שני מבערים.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
9
להוסיף 2 כפות שמן צמחי וחום על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן. עבודה ב 2 קבוצות, צרוב פוסינים עד השחמה היטב, על 5 דקות לכל צד, העברת כפי שנעשה מגש גדול והוספת שמן יותר לפי הצורך. להחזיר פוסינים למחבת ושופכים סירופ רימונים מעל.
מרכיבים שתצטרך
סירופ רימוניםסירופ רימונים
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
10
צלי 15 דקות. פוסינים בסטה עם מיצי מחבת ולפזר אגוזי מלך מסביב. צלוי, צלי מדי פעם, עד מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך ירך 1 (הימנעות עצם) רושם 77°, כ 15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
11
בעוד פוסינים הם צלייה, לעשות rösti
12
בקערה גדולה, מערבבים יחד תפוחי אדמה מגורדים, רוזמרין, מלח ופלפל. במחבת nonstick כבד 10 אינץ ' מעל חום מתון, חום 2 כפות שמן עד חם אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
13
יוצקים בבלילה 1/2 תפוחי אדמה ולחץ קלות כדי ליצור שכבה אפילו כי ממלא לחלוטין פאן. קוק, בלי לזוז, עד החלק התחתון הוא השחמה, על 12 דקות. הפוך צלחת גדולה מעל מחבת ולהפוך פנקייק על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
14
הוסף 1 כף שמן למחבת, ואז להחליק פנקייק בחזרה, צד לא מבושל למטה, למחבת. מבשלים עד החלק התחתון הוא חום זהוב, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
15
הסר מהחום ולשמור חם, ולאחר מכן לחזור על התהליך עם שאריות הבלילה שמן ותפוחי אדמה לעשות פנקייק שני.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
16
חותכים לפרוסות ומגישים עם poussin.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות שמן צ'ילי או שמן זית רגיל4 כפות שמן צ'ילי או שמן זית רגיל