קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות12
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פופרס בטן חזיר

פופרס בטן חזיר
פופרס חזיר-בטן היא תוספת שמגישה 12. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ-10 גרם חלבון, 11 גרם שומן, ובסך הכל 245 קלוריות. תמורת 57 סנט למנה, מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. אם יש לכם רוטב ברביקיו, קמח, גבינת צ'דר חדה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 39%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: ג'לפנו פופרס, פופרס עוף ופופר כרובית.

הוראות

1
פורסים כל ג'לפנו לפרוסות לאורכו, ואז חותכים חתך קטן לרוחב בקצה הגבעול ליצירת T. פותחים בעדינות את הג'לפנוס ומגרדים את הזרעים והקרומים עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
12 פלפלי ג'לפנו (בערך כל אחד)12 פלפלי ג'לפנו (בערך כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס חזיר משוך מוכן1/4 כוס חזיר משוך מוכן
2
שמים את הג'לפנוס, החלב ו-2 כוסות מים בקערה גדולה ומשרים 15 דקות, תוך ערבוב פעם או פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
בינתיים מערבבים בקערה את הצ'דר, גבינת השמנת, החזיר המשיכה ואבקת הצ'ילי עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
חזיר משךחזיר משך
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונליגבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מסננים את הג'לפנוס ומייבשים אותם. מלאו 1 עד 2 כפות מלית גבינה בכל פלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
5
שמים את הקמח בכלי רדוד.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
6
טורפים את הביצים ו-1/2 כפית מלח בכלי אחר.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
7
שמים את פירורי הלחם בכלי שלישי. בזה אחר זה, החזיקו את הפלפלים בגבעולים וטרפו בקמח, ואז טובלים בביצים הטרופות, מניחים לעודף לטפטף, ומגלגלים בפירורי הלחם; טובלים שוב בביצים ומגלגלים מחדש בפירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
8
מעבירים לצלחת ומקררים עד שהציפוי מתייצב, כ-20 דקות.
9
מחממים בערך 1 אינץ' של שמן צמחי בסיר גדול על אש בינונית עד שמדחום מטיגון עמוק רושם 300 מעלות צלזיוס. מטגנים את הג'לפנוס בקבוצות, הופכים, עד להזהבה, 4 עד 5 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
10
מסננים על נייר סופג.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
11
מפזרים מלח ומגישים עם רוטב ברביקיו.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
12
צילום מאת צ'ארלס מאסטרס