מרק קייל-תפוחי אדמה עם בייקון עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלך. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -17 גרם חלבון , 17 גרם שומן , ובסך הכל 400 קלוריות . , מתכון זה מכסה 38% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לכם שקדים, מלח ופלפל כשר, רוזמרין ו/או טימין וחופן מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הסתיו יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 87% . הציון הזה סופר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם צ'יזי בייקון וקייל תפוחי אדמה , חמין תירס תפוחי אדמה עם קייל ובייקון , ותפוחי אדמה בטטה, קייל ובייקון .
הוראות
1
מבשלים את הבייקון בתנור או סיר הולנדי גדול על אש בינונית-גבוהה, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהוא פריך, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב (בערך 3), קלופים וחתוכים לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
2
מוציאים בעזרת כף מחוררת ומסננים על נייר סופג.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
3
מוסיפים את תפוחי האדמה והכרישה לטפטופים שבסיר ומבשלים תוך כדי ערבוב עד שהכרישה מתרככת מעט, כ-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
(ומנות בלבד)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
מוסיפים את השום, עשבי התיבול, 1/4 כפית מלח וכמה טחונות פלפל. מבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהירקות משחימים מעט, כ-2 דקות.