קושיבינוני
מוכן ב50 דק.
מנות2
ציון בריאות79
מגזין

פורל עם סיד וטימין

פורל עם סיד וטימין
פורל מתכון עם סיד טימין יכול להתבצע בערך 50 דקות. צופה בדמות שלך? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, הפליאוליתית, ואת המתכון הראשוני יש 243 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 2. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. אם יש לכם פלפל גרוס גס, טימין, שום וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה אהוב על 43 אוכלים וטבחים. עם כפית ציון 98%, המנה הזו מדהימה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם פורל עם ליים וטימין, פורל קלוי שלם עם לימון וטימין, ו פורל קשת טימין לימון.

הוראות

1
מערבבים מיץ ליים, שמן זית, טימין, שום, פלפל שחור ופלפל קאיין בשקית ניילון הניתנת לסגירה חוזרת.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
2
מניחים פילה פורל בשקית, אוטמים את השקית ומשרים במקרר לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורלפילה פורל
3
מחממים גריל לחום בינוני ושמן קל את הסורג.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
4
מוציאים פילה מהמרינדה ומנערים עודפים; מחק מרינדה משומשת. צולים דגים על גריל שחומם מראש עד שהבשר מתקלף בקלות, 10 עד 15 דקות, הופך פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות

יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner

פורל בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, פינו גריגיו וגרואנר וולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרזדנר וולטינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים מאוד כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. הברון פיליפ דה רוטשילד אסקודו רוג ' ו פינו נואר רזרבה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
הברון פיליפ דה רוטשילד אסקודו רוג ' ו פינו נואר רזרבה
הברון פיליפ דה רוטשילד אסקודו רוג ' ו פינו נואר רזרבה
אדום דובדבן חיוור עם גוון אודם. האף מורכב מאוד ורענן עם פירות אינטנסיביים, קדימה על דובדבנים ופטל מתערבבים עם הערות שקדים קלויים עדינים. ליין יש התקפה טובה מאוד, טאנינים אלגנטיים ועסיסיים. טעמי פירות באמצע החיך, במיוחד דובדבן, ואילו הגימור האלגנטי משלב את מלוא הפירות הטריים עם חידוד הטרואר של קזבלנקה.משתלב היטב עם גבינת עיזים, סוליה בחמאת לימון, או קרפצ ' יו של צדפות.