פורל עם סלסה מלפפון עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 614 קלוריות, 72 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם חומץ יין אורז, מלפפון, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה הוא יקר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 83%. נסו כריכי פורל ומלפפון מעושנים, כריכונים מלפפון פורל מעושן, ו מלפפון-סלט אבוקדו עם פורל מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להכין סלסה, לשלב הראשון 6 מרכיבים. כיסוי וצינה 2 hours.To הכן דגים, להמס חמאה במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
סלסה
דגים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מפזרים 1 כף כוסברה, שום, מלח ופלפל שחור באופן שווה על צד 1 של פילה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור
עלי וגבעולי כוסברה
שום
מלח
3
מוסיפים פילה, צד כוסברה למטה, למחבת; מבשלים 3 דקות. הפעל, ומבשלים 3 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Cuvaison פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 29 דולר.