פחזניות נקניק ופרמזן
נקניק ופרמזן עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 178 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ביצה, חלב, עלים בצק גיליונות, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. . לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך מרהיב spoonacular של 25%. נסו פחזניות פרמזן עם מרינרה, פחזניות תפוחי אדמה פרמזן, ו פחזניות בזיליקום פרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים כל גיליון מאפה לתוך 3 רצועות לאורך. בקערה קטנה, להכות ביצה עם חלב עד מעורבב היטב.
מברשת העליון של כל רצועת מאפה עם תערובת ביצה/חלב ומפזרים כל אחד עם 1 כף גבינה.
מחלקים את הנקניק הלא מבושל ל 6 מנות שוות. לעצב כל חלק לתוך יומן באותו אורך כמו רצועות מאפה.
מניחים בול עץ נקניק אחד באמצע כל רצועת מאפה. מקפלים את הקצוות של המאפה עד לצרף נקניק וצביטה יחד בחוזקה.
מברשת צמרות עם זיגוג הביצה הנותרים. צ ' יל 15 דקות.
מניחים גיליון של שקית נייר חומה על תבנית אפייה.
חותכים כל גליל מאפה לפרוסות 1 אינץ ' ומניחים על גבי הנייר החום.
אופים במשך 15-20 דקות או עד נקניק מבושל מאפה הוא השחמה קלות. מקררים שאריות.