פטאט ג'אג' עם Deaa
פטאט ג'אג' עם דין הוא מתכון ללא חלב עם 6 מנות. בבמנה עיקרית זו יש 955 קלוריות , 74 גרם חלבון ו -58 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 34% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-30 דקות . המתכון הזה מבית Allrecipes דורש מיץ לימון, לחמים שטוחים בפיתות, אורז חום ושום. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 70% . הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו .
הוראות
להכנת הדיאה, מערבבים יחד את הג'לפנו, השום ומיץ הלימון. מכסים ומקררים עד להגשה. כדאי להציע את התענג החריף הזה בצד התבשיל, כדי שהאורחים שלכם יוכלו להוסיף תבלינים לטעמם.
מניחים את העוף בתנור הולנדי וממלאים בכמות מספקת של מים לכיסוי; מערבבים פנימה את הבצל, 1 כף פלפל אנגלי, עלי דפנה, הל, רוזמרין, מלח ופלפל.
מביאים לרתיחה על אש גבוהה, ואז מנמיכים לבינוני-נמוך ומבשלים במשך שעה.
מוציאים את נתחי העוף מהתנור ההולנדי ומניחים על תבנית אפייה; מתבלים כל חלק במלח ופלפל ובשארית הפלפל האנגלי. שומרים את ציר העוף.
קולים את נתחי העוף במדף העליון של התנור עד שהעוף מתחיל להיות פריך ומזהיב.
חותכים את הפיתה לחתיכות גדולות ומסדרים את החתיכות בשכבה על תחתית תבשיל תבשיל, ואז מפזרים את האורז על הפיתה.
יוצקים 4 כוסות מהציר השמור על הפיתה והאורז, מניחים לעמוד 5 דקות להיספג בציר. אם יש צורך, מוסיפים עוד ציר כדי להפוך את המנה לחה.
מניחים את העוף על האורז ומקשטים בפטרוזיליה.