קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

פטוצ'יני אלפרדו חסילונים

פטוצ'יני אלפרדו חסילונים
פטוצ'יני אלפרדו חסילונים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 39 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 484 קלוריות. זה מתכון pescatarian מגישה 4 . מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו שיני שום, שמן זית, שרימפס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בחצי & חצי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קרם קוקוס עם חצי & חצי כקינוח. נסו פטוצ'יני אלפרדו חסילונים, פטוצ'יני אלפרדו חסילונים, ו פטוצ'יני אלפרדו חסילונים (מתכונים דומים).

הוראות

1
לבשל את הפסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
מלחמלח
2
מסננים פסטה במסננת מעל קערה, בהזמנת 1/4 כוס בישול נוזלי.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
קערהקערה
3
מערבבים שרימפס, בצל ושום בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
שרימפסשרימפס
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיפים שמן זית; מערבולת למעיל.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
6
הוסף תערובת שרימפס, ומטופח במשך 4 דקות או עד שרימפס נעשים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפסשרימפס
7
הסר מהמחבת; להתחמם.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
להפחית חום בינוני.
9
מוסיפים למחבת נוזל בישול שמור, Parmigiano-רג ' יאנו, חצי וחצי, גבינת שמנת ופלפל. מבשלים 2 דקות או עד גבינות להמס.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
פלפלפלפל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
מערבבים פסטה, תערובת גבינה, ותערובת שרימפס.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
שרימפסשרימפס
פסטהפסטה
11
מפזרים פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. Arsheen Maysaran פינו גרי עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
Maysara Arsheen פינו גריס
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.