פטוצ'יני אלפרדו רזה
המתכון רזה פטוצ'יני אלפרדו יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 40 דקות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 331 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לכו לחנות ותרימו פלפל טחון מקף, חלב, פטרוזיליה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מתכונים דומים: פטוצ'יני אלפרדו רזה, פטוצ'יני אלפרדו רזה, ו פטוצ'יני אלפרדו רזה עם תרד.
הוראות
קוק פטוצ ' יני לפי הוראות האריזה, השמטת מלח.
ניקוז; לחזור לסיר. כיסוי כדי לשמור על חום; להפריש.
בינתיים, בקערה בינונית, מערבבים חלב, קמח, מלח, פלפל שחור ופלפל אדום עם חוט להקציף עד חלקה. בסיר 2 ליטר, להמס חמאה על אש בינונית-נמוכה.
להוסיף שום; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן (לא לשרוף). עם חוט להקציף, מערבבים תערובת חלב לתוך תערובת חמאה בסיר. מבשלים ומערבבים על חום בינוני 6 עד 8 דקות או עד שהתערובת מתעבה ומרתיח.
מערבבים בגבינת שמנת עד שנמסה. מערבבים בגבינת פרמזן עד שנמסה.
יוצקים פטוצ ' יני, זורקים למעיל.