פטריות, בייקון, שכבה שוויצרית
פטריות, בייקון, שכבה שוויצרית יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 24 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 450 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מהמתכונים שלי דורש פלפל, גבינה שוויצרית, טימין ובצל. כדי להשתמש בתחליף הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אוכמניות כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: פטריות, בייקון, שכבה שוויצרית, בצל, בייקון, ושכבת גבינה שוויצרית, ו שכבות ארוחת בוקר בייקון פטריות.
הוראות
מסדרים לחם בשכבה אחת על מחבת ג ' לי רול.
אופים ב 350 במשך 20 דקות או עד קלוי.
מניחים קוביות לחם בקערה גדולה.
ממיסים חמאה במחבת גדולה ולא דביקה על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל ופטריות למחבת; לטגן 10 דקות או עד מתאדה נוזלית וירקות רכים.
להוסיף תערובת בצל ללחם; לזרוק היטב לשלב. סדר חצי תערובת לחם בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
מפזרים חצי גבינה וחצי בייקון; העליון עם תערובת לחם שנותר, גבינה, בייקון.
מערבבים חלב ואת 4 המרכיבים הבאים (באמצעות מלח), ערבוב עם מקצף.
יוצקים תערובת חלב על תערובת לחם. מכסים ומקררים 8 שעות.
הסר שכבה מהמקרר; תן לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות.
אופים סטרטה, מכוסה, ב 350 במשך 30 דקות. לחשוף ולאפות 15 דקות נוספות או עד סט.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
מקשטים עם עלי קורנית, אם תרצה.