קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות6
ציון בריאות39
מגזין

רול סושי סלמון מעושן

רול סושי סלמון מעושן
תמיד כיף שיש עוד מתכון יפני טעים, אז תנו הזדמנות ל סלמון מעושן רול. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 341 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 7g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. אם יש לכם אבוקדו, חומץ יין אורז, סלמון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האבוקדו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס אבוקדו שוקולד / מוס אבוקדו שוקולד מריר מהיר כקינוח. . נסו רול סושי אבוקדו סלמון מעושן, אורז חינם רול יד סלמון מעושן סושי, ו סושי סלמון מעושן (מתכונים דומים).

הוראות

1
משרים אורז במשך 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
2
מסננים אורז ומבשלים בסיר אורז עם 2 כוסות מים. אורז חייב להיות מעט יבש כמו חומץ יתווספו מאוחר יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
סיר אורזסיר אורז
3
מיד לאחר האורז מבושל, לערבב 6 כפות חומץ אורז לאורז החם.
מרכיבים שתצטרך
חומץ אורזחומץ אורז
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
4
מורחים אורז על צלחת עד מגניב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
5
מניחים גיליון 1 של אצות על מחצלת במבוק, לחץ על שכבה דקה של אורז קר על אצות. השאירו לפחות 1/2 אינץ ' קצה העליון והתחתון של אצות נחשפו. זה לאיטום קל יותר מאוחר יותר. נקודה wasabi כמה על האורז. מסדרים מלפפון, אבוקדו וסלמון מעושן לאורז. מקמו אותם במרחק של 1 אינץ ' מהקצה התחתון של האצות.
מרכיבים שתצטרך
סלמון מעושןסלמון מעושן
1-1/2 אונקיות. ג'ין1-1/2 אונקיות. ג'ין
1/2 קילו חזה הודו1/2 קילו חזה הודו
אצותאצות
ווסאביווסאבי
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
6
מעט רטוב הקצה העליון של אצות.
מרכיבים שתצטרך
אצותאצות
7
רול מלמטה לקצה העליון בעזרת מחצלת במבוק בחוזקה.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
8
חותכים רול לתוך 8 חתיכות שוות לשרת. חזור עבור לחמניות אחרות.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות יין בדיעבד שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
יינות בדיעבד שרדונה
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.