פטריות בר מילוי חיטה מלאה עם טרגון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל פטריות בר מלא מלית חיטה עם טרגון. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 386 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. זה מושלם עבור חג ההודיה. גשו לסופר וקנו חמאה, סלרי, הודו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. מתכונים דומים: כרישה, פטריות ומילוי בייקון עם טרגון, מלית פטריות בר, ו מלית פטריות בר.
הוראות
מורחים את קוביות הלחם על 2 גליונות אפייה גדולים ושטופים במשך כ -15 דקות, עד מעט מוצק וזהוב חום.
בינתיים, במחבת גדולה ועמוקה, להמיס 2 כפות של החמאה.
מוסיפים את הבייקון ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השחמה, על 6 דקות.
מוסיפים את הסלרי, הבצל והשום למחבת ומבשלים על אש מתונה, ערבוב, עד שהתרכך, כ -10 דקות.
מוסיפים את התערובת ואת הבייקון לקערה הגדולה.
ממיסים 4 כפות חמאה במחבת.
מוסיפים את הפטריות ומבשלים על אש גבוהה, ערבוב מדי פעם, עד הזהב, על 10 דקות.
מוסיפים את 6 כפות הנותרים של חמאה להמס, ואז לגרד את הפטריות לתוך הקערה. מערבבים את עשבי תיבול ומניות טורקיה, מתבלים עם מלח ופלפל ומערבבים היטב.
תן למילוי להתקרר לטמפרטורת החדר.
מורחים את שאר המילוי בתבנית אפייה גדולה, מכסים בנייר כסף ואופים במשך כ 30 דקות, עד מחומם דרך.
הסר את רדיד ואופים את המילוי עד העליון הוא פריך וזהוב, על 15 דקות יותר.