פטריות קלויות עם פירורי לחם מתובלים
פטריות צלויות עם פירורי לחם מתובלים עשויות להיות רק המנה הצדדית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 544 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. 243 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. אם יש לכם חמאה, שמן זית, עלי טימין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו ברוקולי קלוי בתנור עם פירורי לחם מתובלים ומתכון פרמזן, תרד וגבינת צ'דר ממולאים פטריות עם פירורי לחם, ו בוקטיני עם שרימפס מתובל, ארוגולה ופירורי לחם (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 232° עם מתלה באמצע.
עבור כפתור לבן או פטריות קרמיני, חצי לאורכו. עבור פטריות גדולות יותר כגון portabella או חצוצרות המלך, לחתוך לאורכו לפרוסות 1/2 אינץ'. עבור פטריות צדפות, לקרוע לגושים קטנים.
מניחים פטריות במחבת קלייה קטנה או מחבת גיליון מעוטר ולזרוק עם 2 כפות שמן, שום, 1/8 מלח כפית ו 1/8 פלפל כפית. למעלה עם 1 כף של החמאה, לחתוך לחתיכות, לצלות בתנור, ערבוב מדי פעם, עד הזהב מבושל דרך, על 15-20 דקות.
בינתיים, להמיס הנותרים 1 כף חמאה עם הנותרים 1 כף שמן במחבת בינונית על חום בינוני.
מוסיפים פירורי לחם ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 2 דקות.
מוסיפים קורנית ופלפל אדום ומבשלים (ייתכנו כמה popping), ערבוב לעתים קרובות, עד פירורי לחם הם זהב פריך, על 2 דקות יותר.
הסר מהחום ומערבבים פטרוזיליה.
כדי לשרת, להעביר פטריות קלוי חם על מגש ומפזרים פירורים.
* תערובת פירורי לחם (ללא פטרוזיליה) יכול להתבצע 3 ימים קדימה ונשמר מקורר במיכל אטום. כדי לחמם מחדש, מפזרים פירורים על פטריות במהלך הדקות האחרונות של קלייה, ואז מפזרים פטרוזיליה.* פטריות ניתן לחתוך ולזרוק עם תבלינים 3 שעות קדימה, מקורר במחבת, מכוסה בניילון נצמד. למעלה עם חמאה לפני צלייה.