גלילי זית, בייקון וצ'דר
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 258 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם רוטב לסלט, רולס עם ציפוי עגול וחלק, גבינת צ'דר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו לחמניות מתוקות חוות בייקון צ'דר, לחמניות סהר בייקון צ'דר תפוחים, ו לחם צ'דר זית (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 177°. בכל גליל, לחתוך כיס מלמעלה למטה כדי בתוך 1/2 אינץ ' מכל צד, חיתוך כמעט אבל לא דרך התחתונה; להפריש.
מתלה בייקון קו או צלחת מיקרוגל עם מגבות נייר למיקרוגל; בייקון מקום על מתלה. מכסים במגבת נייר. מיקרוגל על 4 עד 6 דקות או עד בייקון הוא פריך. קראמבל בייקון כאשר הוא מגניב מספיק כדי להתמודד.
בקערה קטנה, מערבבים בייקון, זיתים, בצל, מיונז ו 1/2 כוס הגבינה. מלא כל כיס עם תערובת 1 כף גדם בייקון. על גיליון עוגיות ungreased, במקום לחמניות; מפזרים כל גליל עם 2 כפיות גבינה.
אופים 14 עד 16 דקות או עד מילוי חם.