המתכון האיטלקי שלוש שעועית ותבשיל נקניק מוכן בערך 1 שעה ו 5 דקות וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 33 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 583 קלוריות. גשו לסופר וקנו בזיליקום נוסף, נקניק חזיר פיקנטי בתפזורת, רוטב פסטה עגבניות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זה מושלם עבור סתיו. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו תבשיל נקניק ושעועית איטלקי, תבשיל נקניק איטלקי, ו תבשיל נקניק איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
1
תנור חום 204°. במחבת 10 אינץ', לבשל נקניק, פלפל, בצל ושום על חום בינוני 8 עד 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד נקניק הוא כבר לא ורוד; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשות
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
ב ungreased 3 ליטר תבשיל, לערבב תערובת נקניק מרכיבים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים