פילה דג עשב לימון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. זה מתכון pescatarian מגישה 1 . מנה אחת מכילה 1621 קלוריות, 127 גר' של חלבון, ו 98 גרם שומן. גשו לסופר וקנו פילה סול, מיץ לימון, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. נסו פילה דג עשב, פילה דגים עם חמאת פירות הדר, ו פילה דג לימון חצוף (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים קמח, חצי עשבי תיבול, וחצי המלח.מתבלים את הדגים עם מלח ופלפל נוספים, ואז לדלות בתערובת קמח כדי מעיל, רועד את העודף.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ממתק תמנון בריט
(או או רגיל)
2
מחממים חמאה 1 TBS במחבת גדולה על חום גבוה בינוני ומבשלים דגים 3 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצופות שוקולד
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
הסר מהמחבת.להפחית את החום נמוך בינוני ולהוסיף חתיכות חמאה ומבשלים עד חום זהוב בהיר, על 5 דקות.
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.