פילה חזיר דבש-דיז'ון
פילה חזיר דבש-דיז'ון עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 235 קלוריות, 25 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם דבש, חרדל דיז'ון, פלפל גרוס גס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בשומשום אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם לחם בננה שומשום כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 57%. ציון זה מוצק. נסו פילה חזיר דבש-דיז'ון עם פטריות, דבש דיז'ון חזיר פילה עם אספרגוס, ו סויה דיז'ון בשר חזיר עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה קטנה, לשלב את ששת המרכיבים הראשונים.
הסר 1/2 כוס לצלייה; מכסים ומקררים.
יוצקים את המרינדה שנותרה לשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; הוסף חזיר. חותם תיק ולהפוך מעיל; במקרר לפחות 2 שעות.
מסננים חזיר וזורקים מרינדה. בעזרת מלקחיים עם ידית ארוכה מרטיבים מגבת נייר בשמן בישול ומצפים קלות את מתלה הגריל.
גריל חזיר, מכוסה, על אש בינונית במשך 10-13 דקות מכל צד או עד שמד חום בשר קורא 160 מופרדים, צולה במרינדה שמורה מדי פעם. או לאפות, חשף, באופן 350 35-30 דקות או עד בשר מדחום קורא 160 לנתק, צולה מדי פעם.
יין מומלץ: פינו נואר, Malbec, סנג ' ובזה
שקדי חזיר עובדים ממש טוב עם פינו נואר, מלבק וסנג ' ובזה. גופו הקל של פינו נואר נהדר לחתכים רזים, סנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלים רטבים בשריים, תבשילים ומנות מרובות מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאניים בעלי גוף מלא עם חתכים שומניים וברביקיו. לואי ג ' אדו פינו נואר עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.
![לואי ג ' אדו פינו נואר]()
לואי ג ' אדו פינו נואר
פינו נואר ג 'אדו הוא יין זני טהור המופק מחובות פינו נואר ויינות שנבחרו מאתרי כרמים ברמת הכפר ברחבי העיר סי סייטה ד' אור ו סי סווטה צ ' אלונז. כמו בכמה מהיינות הקטנים יותר שלהם, מייסון לואי ג ' אדוט נוהג ב "ר רזפליס" כדי לשפר את איכות היין על ידי סיווג כמה יינות בעלי כינוי גבוה יותר שישולבו בתערובת. המגרשים הסופיים נבחרים בקפידה, ובהתאם לבציר, מיושנים במשך מספר חודשים בחביות עץ אלון כדי לעורר את טעמי פירות היער האדומים הנקיים והבשלים ואת הארציות של הענב המתרכך במגע עדין של עץ. משקף את סגנון הג 'דוט, פינו נואר ג' דוט הוא הרמוני ומאוזן, עם פירותיות שמנמנה ומרקם משיי המקוזז על ידי טאנינים עגולים ועדינים ביין בעל גוף בינוני ומבנה אלגנטי. את זר הזנים האופייני והריחני מאוד משלים גימור טעים ומתמשך.