קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות9
ציון בריאות23
מגזין

פילה חזיר צלוי רוזמרין

פילה חזיר צלוי רוזמרין
פילה חזיר צלוי רוזמרין הוא איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני מנה עיקרית. מתכון זה מכין 9 מנות עם 199 קלוריות, 32 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם פלפל גרוס גס, חרדל דיז'ון, שיני שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -2 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הציון הזה מוצק. נסו רוזמרי כתום פילה חזיר צלוי, בשר חזיר עם שזיפים קלויים ורוזמרין, ו פילה חזיר צלוי שום-רוזמרין (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה שלבו את חמשת המרכיבים הראשונים. מניחים בצד 1/3 כוס; מכסים ומכניסים למקרר. בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו את החזיר ואת המרינדה שנותרה. חותם תיק ולהפוך מעיל; במקרר לילה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מסננים וזורקים את המרינדה מהבשר.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
מניחים בשר בתבנית צלייה מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
4
יוצקים מעל את המרינדה השמורה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
5
אופים, חשופים, ב 350 ל 40-45 דקות או עד מדחום בשר קורא 160 ל.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
הניחו לעמוד 10 דקות לפני החיתוך.

יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה

מלבק, פינו נואר וסנגיובזה הם אפשרויות נהדרות עבור בשר חזיר. הגוף הקל של פינו נואר נהדר לחתכים רזים, סנגיובזה בעלת גוף בינוני משלימה רטבים בשרניים, תבשילים ומנות מרובות מרכיבים אחרות, וזוגות טאני מלבק מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. בודגה דיאמנדס גרנדה רזרבה מלבק-קברנה עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 35 דולר לבקבוק.
בודגה דיאמנדס גרנדה רזרבה מלבק-קברנה
בודגה דיאמנדס גרנדה רזרבה מלבק-קברנה
צבע אודם נקי, עמוק ובהיר. ניחוחות של גרגרי יער אדומים ודובדבנים המראים עוצמה ורעננות. מבנה מעולה, טאנינים בעלי גוף מלא עם טעמי פרי בשלים, קטיפתי ומאוזן היטב.תערובת: 75% מלבק, 25% קברנה-סוביניון