פילה תפוז, בייקון ודגי זית
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ואת כל 30 המנה העיקרית? פילה תפוז, בייקון & זית יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה עד 27 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 359 קלוריות. אם יש לך בייקון אוסקר מאייר, תפוזי טבור, זיתים ממולאים פימנטו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בתפוזים הטבור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תפוזים גלידת שרנג עם קצפת מרנג כקינוח. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: פילה תפוז, בייקון ודגי זית, פילה בקלה עם סלסה זית כתומה וסדוקה, ו פילה דגים קלף עם אספרגוס וכתום.
הוראות
מטאטא Preheat. באמצעות סכין חיתוך חדה, לחתוך 1/2 אינץ ' עבה לחתוך את הקצוות העליון והתחתון של 2 תפוזים.
חותכים את הקליפה ואת הפיאה הלבנה הרחק מפירות, תוך שימוש בתנועת חיתוך כלפי מטה בעקבות צורת הפרי.
מניחים חתיכת פירות קלופים בצד שלה, ואז לחתוך לאורך הממברנה משני הצדדים של כל קטע כדי להסיר פירות. הניחו את החלקים הכתומים בצד.
חותכים את הנותרים כתום אופקית לתוך 8 פרוסות.
מניחים על נייר אפייה מכוסה; למעלה עם דגים.
מערבבים מיונז וחצי בייקון; להפיץ באופן שווה על פני דגים. למעלה עם סעיפים כתומים וזיתים.
מטאטא, 6 עד 7 סנטימטרים מחום, 15 דקות. או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג ותפוזים מתחילים חום.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הגיפט של קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.