קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

פילה תפוז, בייקון ודגי זית

פילה תפוז, בייקון ודגי זית
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ואת כל 30 המנה העיקרית? פילה תפוז, בייקון & זית יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה עד 27 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 359 קלוריות. אם יש לך בייקון אוסקר מאייר, תפוזי טבור, זיתים ממולאים פימנטו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בתפוזים הטבור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תפוזים גלידת שרנג עם קצפת מרנג כקינוח. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: פילה תפוז, בייקון ודגי זית, פילה בקלה עם סלסה זית כתומה וסדוקה, ו פילה דגים קלף עם אספרגוס וכתום.

הוראות

1
מטאטא Preheat. באמצעות סכין חיתוך חדה, לחתוך 1/2 אינץ ' עבה לחתוך את הקצוות העליון והתחתון של 2 תפוזים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
2
חותכים את הקליפה ואת הפיאה הלבנה הרחק מפירות, תוך שימוש בתנועת חיתוך כלפי מטה בעקבות צורת הפרי.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
3
מניחים חתיכת פירות קלופים בצד שלה, ואז לחתוך לאורך הממברנה משני הצדדים של כל קטע כדי להסיר פירות. הניחו את החלקים הכתומים בצד.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
4
חותכים את הנותרים כתום אופקית לתוך 8 פרוסות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
5
מניחים על נייר אפייה מכוסה; למעלה עם דגים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל כתושפלפל כתוש
ציוד שתשתמש בו
2 פלפלי ג'לפנו גדולים, זרעים וקצוצים, להגשה2 פלפלי ג'לפנו גדולים, זרעים וקצוצים, להגשה
אפרסקים בסירופ/מיץ קל במיוחדאפרסקים בסירופ/מיץ קל במיוחד
6
מערבבים מיונז וחצי בייקון; להפיץ באופן שווה על פני דגים. למעלה עם סעיפים כתומים וזיתים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
ברוקוליניברוקוליני
ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
פלפל כתושפלפל כתוש
16 וופלים קפואים16 וופלים קפואים
7
מטאטא, 6 עד 7 סנטימטרים מחום, 15 דקות. או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג ותפוזים מתחילים חום.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
פלפל כתושפלפל כתוש
8
מפזרים בייקון שנותר.
מרכיבים שתצטרך
ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הגיפט של קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.