קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות34
מגזין

פיצה בגריל מרגריטה

פיצה בגריל מרגריטה
פיצה בגריל Margherita עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 567 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 41g של שומן למנה. והוא יספק כ 2 מנות. אם יש לכם עד 8 עלי בזיליקום, שמן זית בתוספת נוספת, בצק פיצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו Margherita פיצה בגריל, פיצה מרגריטה בגריל, ו פיצה מרגריטה בגריל (מתכונים דומים).

הוראות

1
אם משתמשים בעגבניות טריות, חותכים X (רק דרך העור) בכל גזע, בקצה הנגדי, וטובלים במים רותחים במשך 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2
העברה למים קרים עם כפית מחוררת, ואז לקלף.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
3
זרעי עגבניות קוצצים (טרי או משומר).
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
4
עגבניות מבשלות, מלח, ו 2 כפות שמן במחבת כבדה 10 אינץ ' על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד עבה מאוד מופחת כ 1 כוס, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מעבירים לקערה כדי להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
לזרוק יחד מוצרלה ושמן כף הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1
אל תכה את הבצק. בעדינות לדלות 1 כדור בצק בקערה של קמח מעיל, ולאחר מכן להעביר משטח עבודה מקומח קלות. מחזיק קצה 1 של בצק מקומח באוויר בשתי הידיים ומאפשר משטח עבודה מגע תחתון, בזהירות להזיז את הידיים סביב קצה הבצק (כמו סיבוב גלגל ההגה), המאפשר משקל של בצק למתוח עגול בערך 7 אינץ ' בקוטר.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
שכב בצק עגול שטוח על משטח מקומח ולהמשיך למתוח על ידי לחיצה על הבצק עם קצות האצבעות שלך, עובד ממרכז לקצה, מותח אותו לתוך סיבוב 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
3
להעביר למגש מקומח גדול ולעשות סיבוב נוסף באותו אופן, ולאחר מכן למקם אותו ליד סיבוב אחר. לשפשף קלות גיליון ארוך של פלסטיק לעטוף עם קמח, ואז להתהפך באופן רופף על סיבובים פיצה ולתת להם לעמוד לנשוף מעט תוך הכנת גריל, 10 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
1
פתחי אוורור בתחתית הגריל ועל המכסה. אור chimney הערימה של פחם ויוצקים אותו באופן שווה על 2 צדדים מנוגדים של מתלה תחתון (יהיה לך שכבה כפולה או משולשת של פחם), עוזב רצועת 9 אינץ ' רחב באמצע (לצלייה על חום עקיף).
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2
אש פחם הוא בינוני חם כאשר אתה יכול להחזיק את היד 5 אינץ ' מעל מתלה עבור 3 עד 4 שניות.
1
מבערים מחממים על גבוה, מכוסה, 10 דקות, ולאחר מכן להפחית את החום עד בינוני.
1
הסר לעטוף פלסטיק משני סיבובים של בצק מברשת קלות עם קצת שמן. בזהירות להעיף כדורי בצק, הצדדים משומנים למטה, עם הידיים על באמצע מתלה גריל משומן קלות מברשת העליון של כל אחד עם שמן. קרום גריל, חשוף, עד תת הם חום זהוב (לסובב אותם אם צד אחד של הגריל הוא חם יותר מהשני), 2 עד 3 דקות על גריל גז או 4 עד 6 דקות על גריל פחם.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2
הפוך את הקרום עם מלקחיים ומרית ומעל כל קרום עם חצי רוטב עגבניות, מתפשט באופן שווה על פני הבצק ומשאיר גבול 1/2 אינץ ' סביב קצה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
3
מפזרים מוצרלה באופן שווה על גבי פיצות רוטב וגריל, מכוסות במכסה גריל, עד שתחתיהן בצבע חום זהוב וגבינה מותכת, כ-3 דקות על גריל גז או 5 דקות על גריל פחם.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
4
לפזר בזיליקום על פיצות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1
הפיצות יכולות גם להיות מבושלות במחבת גריל מתובלת היטב בגודל 10 עד 12 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
2
מחבת חום מעל חום גבוה עד חום, כ 5 דקות, ואז לבשל פיצות 1 בכל פעם על חום גבוה בינוני, בעקבות הוראות צלייה במתכון לעיל, מכסה מחבת לאחר זריזת גבינה, ושימוש פעמים בישול עבור גריל פחם.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 62 דולר לבקבוק.
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
אדום רובי אינטנסיבי. עוצמה ועשירה עם הערות חריפות ובלסמיות ואחריהן ניחוחות פירות יער אדומים. טאנינים עדינים ואלגנטיים משמחים את החך, ומכריזים על טעם לוואי נעים וארוך.