פיצה בגריל מרגריטה
פיצה בגריל Margherita עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 567 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 41g של שומן למנה. והוא יספק כ 2 מנות. אם יש לכם עד 8 עלי בזיליקום, שמן זית בתוספת נוספת, בצק פיצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו Margherita פיצה בגריל, פיצה מרגריטה בגריל, ו פיצה מרגריטה בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
אם משתמשים בעגבניות טריות, חותכים X (רק דרך העור) בכל גזע, בקצה הנגדי, וטובלים במים רותחים במשך 10 שניות.
העברה למים קרים עם כפית מחוררת, ואז לקלף.
זרעי עגבניות קוצצים (טרי או משומר).
עגבניות מבשלות, מלח, ו 2 כפות שמן במחבת כבדה 10 אינץ ' על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד עבה מאוד מופחת כ 1 כוס, 10 עד 15 דקות.
מעבירים לקערה כדי להתקרר.
לזרוק יחד מוצרלה ושמן כף הנותרים.
אל תכה את הבצק. בעדינות לדלות 1 כדור בצק בקערה של קמח מעיל, ולאחר מכן להעביר משטח עבודה מקומח קלות. מחזיק קצה 1 של בצק מקומח באוויר בשתי הידיים ומאפשר משטח עבודה מגע תחתון, בזהירות להזיז את הידיים סביב קצה הבצק (כמו סיבוב גלגל ההגה), המאפשר משקל של בצק למתוח עגול בערך 7 אינץ ' בקוטר.
שכב בצק עגול שטוח על משטח מקומח ולהמשיך למתוח על ידי לחיצה על הבצק עם קצות האצבעות שלך, עובד ממרכז לקצה, מותח אותו לתוך סיבוב 9 אינץ'.
להעביר למגש מקומח גדול ולעשות סיבוב נוסף באותו אופן, ולאחר מכן למקם אותו ליד סיבוב אחר. לשפשף קלות גיליון ארוך של פלסטיק לעטוף עם קמח, ואז להתהפך באופן רופף על סיבובים פיצה ולתת להם לעמוד לנשוף מעט תוך הכנת גריל, 10 עד 20 דקות.
פתחי אוורור בתחתית הגריל ועל המכסה. אור chimney הערימה של פחם ויוצקים אותו באופן שווה על 2 צדדים מנוגדים של מתלה תחתון (יהיה לך שכבה כפולה או משולשת של פחם), עוזב רצועת 9 אינץ ' רחב באמצע (לצלייה על חום עקיף).
אש פחם הוא בינוני חם כאשר אתה יכול להחזיק את היד 5 אינץ ' מעל מתלה עבור 3 עד 4 שניות.
מבערים מחממים על גבוה, מכוסה, 10 דקות, ולאחר מכן להפחית את החום עד בינוני.
הסר לעטוף פלסטיק משני סיבובים של בצק מברשת קלות עם קצת שמן. בזהירות להעיף כדורי בצק, הצדדים משומנים למטה, עם הידיים על באמצע מתלה גריל משומן קלות מברשת העליון של כל אחד עם שמן. קרום גריל, חשוף, עד תת הם חום זהוב (לסובב אותם אם צד אחד של הגריל הוא חם יותר מהשני), 2 עד 3 דקות על גריל גז או 4 עד 6 דקות על גריל פחם.
הפוך את הקרום עם מלקחיים ומרית ומעל כל קרום עם חצי רוטב עגבניות, מתפשט באופן שווה על פני הבצק ומשאיר גבול 1/2 אינץ ' סביב קצה.
מפזרים מוצרלה באופן שווה על גבי פיצות רוטב וגריל, מכוסות במכסה גריל, עד שתחתיהן בצבע חום זהוב וגבינה מותכת, כ-3 דקות על גריל גז או 5 דקות על גריל פחם.
הפיצות יכולות גם להיות מבושלות במחבת גריל מתובלת היטב בגודל 10 עד 12 אינץ'.
מחבת חום מעל חום גבוה עד חום, כ 5 דקות, ואז לבשל פיצות 1 בכל פעם על חום גבוה בינוני, בעקבות הוראות צלייה במתכון לעיל, מכסה מחבת לאחר זריזת גבינה, ושימוש פעמים בישול עבור גריל פחם.