פיצה אגרולים יכול להיות רק הר ד ' אובר שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 12 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל 223 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 13 מנות סועדים.. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 45 דקות. לכו לחנות והרימו גבינת מוצרלה רזה חלקית, נקניק טחון עדין, שן שום ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. 1 אדם התרשם מתכון זה. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 30%. ציון זה הוא רע למדי. נסו הוואי פיצה טבילה רוטב פיצה לחמניות, פיצה רולס, ו פיצה רולס עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
במחבת גדולה מבשלים נקניק ופלפל ירוק על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים שום; לבשל 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
3
מסננים. מערבבים פנימה את העגבניות, רסק העגבניות והתבלינים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 10 דקות. לחשוף ומבשלים 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
למרקם חלק וניתן למריחה
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
4
הסר מהחום; מגניב במשך 20 דקות. מערבבים גבינה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
5
מניחים 1/3 כוס תערובת נקניקיות במרכז כל עטיפת אגרול. מקפלים את הפינה התחתונה מעל המילוי; מקפלים את הצדדים לכיוון המרכז מעל המילוי.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
6
מברישים את הפינה שנותרה בביצה; מגלגלים היטב לאיטום.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
7
במחבת חשמלית או בטיגון עמוק, מחממים 1 פנימה. של שמן כדי 375זהוי. מטגנים לחמניות ביצה בקבוצות במשך 1-2 דקות מכל צד או עד להזהבה.
ריזלינג, גוורצטרמינר ושנין בלאן הם בחירות נהדרות עבור אסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה - כמובן-אך הלבנים החומציים הללו משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. הבחירה של יקב אמבר פולס שרה ריזלינג עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
יקב אמבר פולס הבחירה של שרה ריזלינג
לריזלינג הארומטי למחצה המתוק הזה יש זר "דבש" מובהק. יין זה מאוזן לחלוטין, בעל תווי טעימה של פירות בשלים בחזית וגימור קליל מתמשך.