קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 25 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

פיצה מטוגנת במחבת עם פטריות צלויות ופסטו ראבה ברוקולי חרוך

פיצה מטוגנת במחבת עם פטריות צלויות ופסטו ראבה ברוקולי חרוך
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז נסו פיצה מטוגנת במחבת עם פטריות צלויות ופסטו ראבה ברוקולי חרוך. מנה אחת מכילה 1222 קלוריות, 61 גרם חלבון, ו 66 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 59% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם מלח, מוצרלה, פטריות: פטריות כפתורים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 87%. ציון זה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: פיצה מחבת ברוקולי ראבה, ראבה ברוקולי קלוי ופסטו לחם שטוח, ו פיצה עם ברוקולי ראבה ובצל קלוי.

הוראות

1
לבצק: בקערה שלבו את השמרים והמים החמים. מערבבים כדי להמיס את השמרים ולאפשר לתערובת לנוח במשך 5 דקות. בעזרת מסננת או מסננת, "מנפים" כמחצית מהקמח מעל תערובת השמרים ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה עם הידיים.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
חזיר מבושל לחלוטין, קצוץחזיר מבושל לחלוטין, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים את המלח, הפלפל והדבש ומערבבים לתערובת. מנפים פנימה את יתרת הקמח ומערבבים לתערובת. קמח קלות קרש חיתוך או משטח שטוח. הופכים את בצק הפיצה לאזור המקומח ולשים במשך 3 עד 5 דקות. הקמח צריך להרגיש חלק והמרכיבים משולבים במלואם.
מרכיבים שתצטרך
(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
3
מוסיפים את הבצק לקערה משומנת קלות. מכסים בניילון נצמד ונותנים לו" לנוח " במקום חמים עד להכפלת נפחו, בערך 1 1/2 שעות. לחץ בעדינות על הבצק והפך אותו למשטח מקומח. מחלקים את הבצק ל -4 חלקים שווים, מגלגלים כל רבע לכדור רופף. מכסים במגבת מטבח נקייה ומאפשרים לבצק "לנוח" למשך 15 דקות נוספות. משטחים כל כדור, 1 בכל פעם, ומגלגלים לסיבוב בגודל 6 אינץ'. מכינים את הפסטו: בקערה בינונית מוסיפים את ראבה הברוקולי, 2 כפות משמן הזית והמלח והפפריקה לפי הטעם; מערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מחממים מחבת גדולה על אש גבוהה ומוסיפים את הברוקולי. שמור על החום גבוה, ומאפשר לו להשחים ולחרוך בקצוות. כאשר ראב הברוקולי רך כשהוא מנוקב בקצה הסכין, מסירים מהאש ומניחים לו להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
שים את ברוקולי ברוקולי על קרש חיתוך דק קוצצים.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
6
מעבירים לקערה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מכניסים את השום דרך מכבש שום ומוסיפים לקערה. מערבבים פנימה את הפרמזן, 2 כפות נוספות משמן הזית ועלי הבזיליקום. טעם לתיבול. מבשלים את הפטריות: במחבת מטגנת אחרת, על אש בינונית, מוסיפים את הפטריות וכף שמן הזית. מתבלים במלח ואבקת שום, לפי הטעם. מבשלים עד שהם משחררים את המים שלהם, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כותש שוםכותש שום
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
8
מחממים תנור ל -400 מעלות צלזיוס במחבת ברזל יצוק, גדולה מספיק בכדי להחזיק סיבוב פיצה, מחממים 2 כפות משמן הזית על אש בינונית. כשהשמן מתחיל לעשן קלות, סגרו את האש מתחת למחבת והוסיפו 1 מסבבי הפיצה. השתמש במרית כדי ללחוץ בעדינות על החלק העליון של הסיבוב כדי לשמור עליו שטוח יחסית בזמן שהוא מתבשל. כשרואים שהוא מעט חום בחלק התחתון, מתבלים את החלק העליון קלות במלח ופלפל והופכים את הסיבוב לצד השני שלו. מתבלים במלח ופלפל. חזור על הפעולה עם הבצק שנותר. מסיימים את הפיצות: מסדרים את כל הסיבובים השחומים על ניירות אפייה ושכבו עם פרוסות המוצרלה, פסטו ראבי ברוקולי וזילוף פטריות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
ברוקולי רבהברוקולי רבה
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
אופים בתנור לכמה דקות עד שהגבינה נמסה. מתבלים במלח ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה