קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

פיצה עם נקניקייה בגריל דק ופלפל.

פיצה עם נקניקייה בגריל דק ופלפל.
המתכון פיצה בגריל רזה נקניק ופלפל יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-30 דקות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 14 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 246 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך תערובת גבינה, פלפל, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר עבור יום העצמאות. נסו פיצת נקניק ופלפל מעושנים בגריל, פיצת נקניק בגריל עם סלט פלפל, ו פיצה נקניק ופלפל (מתכונים דומים).

הוראות

1
גז חום או גריל פחם.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2
גזור גיליון 18x12 אינץ ' של רדיד כבד חובה; מניחים על גיליון עוגיות גדול. לרסס רדיד עם ספריי בישול; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
מניחים חצאי פלפל על גריל מעל חום בינוני. כיסוי גריל; לבשל 3 עד 5 דקות, מפנה מדי פעם, עד פריך במכרז.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
4
הסר מן הגריל; מגניב.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
5
חותכים לפרוסות דקות.
6
פרוס בצק על נייר כסף מרוסס. החל במרכז, לחץ על הבצק כדי ליצור מלבן 13x9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
מברשת העליון של הבצק עם 1 כפית שמן.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
8
הפוך לסכל, הנחת צד שמן הבצק למטה ישירות על מתלה גריל; לקלף רדיד ולחזור גיליון עוגיות, בצד מרוסס למעלה. קוק חשף 2 עד 4 דקות או עד תחתית הבצק הוא חום זהוב. (Watch בזהירות כדי למנוע שריפה.) עם טרנר פנקייק מתכת רחב, להפוך את הקרום מעל. לבשל 1 דקה עד 1 דקה 30 שניות יותר או עד התחתון מוגדר אבל לא חום. בזהירות להסיר את הקרום מן הגריל; מקום משחימים בצד על נייר על גיליון עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
9
קרום העליון עם רוטב פיצה, 1 כוס הגבינה, פרוסות פלפל בגריל ונקניק.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פיצהרוטב פיצה
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
10
מפזרים עם הנותרים 1/2 כוס גבינה אורגנו.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
11
תחליקי פיצה מנייר כסף על גריל. כיסוי גריל; לבשל 3 עד 5 דקות או עד הקרום התחתון הוא חום זהוב גבינה מותכת.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 32 דולר לבקבוק.
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
"הרבה בשר, פירות יער ואופי שזיף על האף והחך. בעל גוף מלא, עם טאנינים קטיפתיים וגימור ארוך ועשיר. סגנון מנוון שאני אוהב. איכות רצינית עבור הבציר. אין קסטלו בשנת 2002, אז זה שודרג."- יין SpectatorColor: סגול עמוק-אדום אבל בהיר ומרוכז במיוחד.זר: אינטנסיבי מאוד ומורכב עם ניחוחות של דובדבנים ופטל מלווה בגוונים קלויים ומתובלים.טעם: ההשפעה בפה היא נוקבת אך רכה בשל מבנה משמעותי של טאנינים שבו אלה רכים ומעוגלים היטב להתבלט. החומציות מתמזגת עם גוף היין ומסייעת להעברת תחושות נעימות של חום וכוח. היין כולל גימור ארוך יוצא דופן עבור קיאנטי קלאסיקו רגיל.