קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

פיצה פפרוני

פיצה פפרוני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פפרוני Pizzan. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 287 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא די זול מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם פטריות קרמיני, בצק פיצה בסיסי, גבינת מוצרלה חלקית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 36% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: פיצה פפרוני עם קציץ פיצה חום, פיצה פפרוני עם מחבת, ו פיצה פפרוני מטבל.

הוראות

1
מיקום מתלה תנור אחד בהגדרה האמצעית. מקמו מדף נוסף בסביבה הנמוכה ביותר, והניחו תבנית אפייה ללא מסגרת על המדף התחתון. מחממים תנור ל 50
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים פטריות פרוסות למחבת, ומטוגנים במשך 5 דקות או עד שהלחות מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
הסר לעטוף פלסטיק מבצק פיצה בסיסי; להשליך.
מרכיבים שתצטרך
(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
5
מברשת שמן על הבצק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
6
הסר תבנית אפייה שחוממה מראש מהתנור; סגור דלת תנור. החלק את הבצק על תבנית אפייה שחוממה מראש, באמצעות מרית כמדריך.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
אופים על מדף התנור הנמוך ביותר ב 500 במשך 8 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
הסר מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
מורחים רוטב פיצה בסיסי בשכבה זוגית מעל קרום, משאיר גבול 1/4 אינץ'. רוטב עם פטריות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פיצהרוטב פיצה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
10
מפזרים פטריות באופן שווה עם מוצרלה ופרמזן. סדר פפרוני בשכבה זוגית על גבי גבינה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
11
אופים על מתלה באמצע 10 דקות נוספות או עד הקרום הוא חום זהוב גבינה נמס.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
חתוך ל-12 טריזים.