אם יש לך בצל, שן שום, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. עם כפית ציון של 34% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: פרובנס פיצה, פיצה Provencal, ו תפוחי אדמה מוקרמים.
הוראות
1
מערבבים עגבניות ומים רותחים; לתת לעמוד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
2
ניקוז; דק פרוסה, ולהניח בצד.
3
מערבבים היטב שמן ושום בקערה קטנה; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מערבבים 1 כפית תערובת שמן, פרוסות תפוחי אדמה, מלח ופלפל בקערה; לזרוק היטב. מסדרים פרוסות תפוחי אדמה בשכבה אחת על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
אופים ב 350 במשך 10 דקות או עד מכרז. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מברשת הכינה בצק פיצה עם תערובת השמן הנותרת. מסדרים פרוסות בצל מעל הבצק, ומעל עם עגבניות פרוסות. מסדרים פרוסות תפוחי אדמה מעל עגבניות; מפזרים גבינות.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
7
אופים ב 500 במשך 10 עד 15 דקות או עד הקרום הוא זהוב.