פיצה תפוחי אדמה
פיצה תפוחי אדמה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 17 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 777 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 3 מנות. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-55 דקות. אם יש לכם פלפל טרי סדוק, מלח ים, שומן חזירוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. נסו פיצה תפוחי אדמה: פיצה די פאטה, פיצה תפוחי אדמה, ו פיצה תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
לקבלת הבצק: בקערה בינונית, לערבב את השמרים עם מים חמים ולתת לשבת במשך 5 דקות.
מוסיפים 2 כפות שמן זית, סוכר ומלח, ומקציפים. תניח בצד.
בקערה גדולה, לערבב את כל המטרה ואת קמחי חיטה מלאה. לעשות חור באמצע ויוצקים בתערובת השמרים. לאט לאט לערבב את הקמח עד שכל הנוזל נספג. אם רטוב מדי, להוסיף עוד קמח, 1/4 כוס בכל פעם.
מפזרים תחנת עבודה נקייה בקמח ולשים את הבצק עד שהוא חלק וגמיש. מעיל קערה קרמית גדולה עם שמן הזית הנותר.
מניחים את הבצק בקערת הקרמיקה, ומתהפכים למעיל בשמן. מכסים את החלק העליון של הבצק בניילון נצמד ומכסים את הקערה במגבת כלים.
תן לעלות עד הבצק הוכפל בגודל, 2 שעות. Punch למטה את הבצק ולתת לעלות עוד שעה.
לתוספות: באמצעות מנדולינה, פורסים את תפוחי האדמה ואת הבצל. בערך קוצצים את עלי הרוזמרין.
מחממים את התנור ל 475 מעלות F. משמנים את מחבת הפיצה עם שומן העלה.
עובש את הבצק לצורת המחבת.
מניחים את הפיצה על מדף התנור התחתון במשך 5 דקות, כדי לפרוס מראש את הקרום.
הוסף שתי שכבות של תפוחי אדמה בסגנון צדפה.
מוסיפים את הבצל, מפזרים מלח ופלפל וטפטוף עם קצת שמן זית.
מפזרים עם רוזמרין טפטוף עם שמן זית יותר.
מניחים על מתלה התנור האמצעי ומבשלים 10 עד 12 דקות.
הסר מהתנור. מיד להסיר את הפיצה מהמחבת לחתוך לתוך מלבנים.