פיצות קל עגבניות לוקח כ 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 254 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. 425 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש עגבניות, מערבבים יחד 100 מ " ל passatan ו שן שום, שמן זית, ואת הבחירה של תוספות: גבינת עיזים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. נסו פיצות תירס ועגבניות, פיצות גבינה עגבניות, ו פיצות ריקוטן ועגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור הבצק, לשים את הקמח, שמרים ומלח 2 כפית לתוך קערה גדולה ומערבבים. הפוך היטב.
מערבבים את השמן והמים בקנקן, ואז להטות לקערה. השתמש בכף עץ לעבוד את הנוזל לתוך הקמח זה ייראה רטוב למדי. שים את הקערה בצד ל-15 דקות. השארת הבצק ככה תחסוך ממך לישה ארוכה מאוחר יותר.
להפוך את הבצק על משטח מקומח היטב, קמח את הידיים, ולאחר מכן ללוש אותו בעדינות במשך כ 2 דקות עד שהוא אפילו למדי, רך וקופצני. להחזיר את הבצק לקערה, לכסות עם סרט נצמד משומן, ואז לתת לו לעלות במקום חם (או במקרר לילה) עד הוכפל בגודל.
כאשר מוכן לבשל, לחמם תנור 240c / 220c מאוורר / גז 9 או חם כמו שזה ילך, ואז לשים תבנית אפייה על מדף גבוה. אבק סדין אחר עם קמח. לפצל את הבצק ל 8, ואז לגלגל 3 כדורים דק לתוך עיגולים מחוספסים. הרם על הסדין המשוריין. למרוח על שכבה דקה של הרוטב, לפזר על כמה פרוסות של עגבניות, עונה, ולאחר מכן להוסיף עיזים פרוסות או גבינת פרמזן מגוררת אם אתה רוצה. החלק את הסדין על גבי הסדין המחומם.
סנג ' ובזה, יין ברברה ושיראז הם בחירה מצוינת לפיצה. היין הטוב ביותר לפיצה תלוי בתוספות! פיצה רוטב אדום יקרא יין אדום עם קצת חומציות, כגון barberan או sangiovese. תוסיף פפרוני או נקניק ואתה יכול ללכת נועז עם סירה. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 40 דולר.