פיצות עוף צלוי
פיצות עוף צלויות עשויות להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 20 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 346 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. גשו לסופר וקנו רוטב ברביקיו, חצאי חזה עוף, גבינת גאודה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. נסו פיצות טורטייה עוף צלוי, פיצות עוף ברביקיו, ו פיצות עוף ברביקיו (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים עוף במלח ופלפל. להרטיב מגבת נייר עם שמן בישול; באמצעות מלקחיים ארוכים מטופלים, לייפות קלות את מתלה הגריל. עוף גריל, מכוסה, מעל חום בינוני או צלייה 4 ב. מהחום במשך 5-7 דקות בכל צד או עד מדחום קורא 170°, צליעה לעתים קרובות עם רוטב ברביקיו 1/2 כוס. להפריש ולשמור חם.
מחלקים בצק לשניים. על משטח מקומח קל, לגלגל כל חלק לתוך 12-in. אקס-10-אין. מלבן. מברשת קלה שני הצדדים של הבצק עם שמן; מקום על הגריל. כיסוי וגריל על חום בינוני במשך 1-2 דקות או עד ישבנים משחימים קלות.
חותכים את העוף לתוך 1/2-in. קוביות.
מורחים את הצד הגריל של כל קרום עם רוטב ברביקיו 1/4 כוס; שכבה עם עוף, בצל, גבינה וכוסברה. חזור לגריל. מכסים ומבשלים כל פיצה במשך 4-5 דקות או עד התחתון הוא השחמה קלות גבינה מותכת.