קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות50
ציון בריאות0
מגזין

פירוגי הרמאי של השף ג'ון

פירוגי הרמאי של השף ג'ון
זה הוא זול מתכון לאוהדים של מזון מזרח אירופה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: הלזניה של השף ג'ון, עוגת הרועים של השף ג'ון, ו סלט וולדורף של השף ג'ון.

הוראות

1
ממיסים חמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים בייקון קצוץ ובצל; מבשלים ומערבבים עד הבייקון פריך והבצל משחימים, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
3
הסר בייקון ובצל לצלחת קטנה, שמורה על 2 כפות של שומן בייקון לטיגון pierogi.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מניחים תפוחי אדמה לתוך סיר גדול לכסות עם מים מלוחים; להביא לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד מכרז, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מסננים ומחית עד חלקה. אפשר להתקרר במשך 10 דקות. מתבלים במלח, פלפל שחור ופלפל אדום. מערבבים ב 1 ביצה וגבינת חקלאי. מכסה ומקרר עד מקורר, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חקלאי גבינהחקלאי גבינה
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
6
מקציפים 1 ביצה עם 1 כף מים בקערה לשטוף את הביצה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מניחים 2 עד 3 עטיפות wonton בכל פעם על משטח עבודה מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
8
מברשת את הקצוות בקלילות עם לשטוף את הביצה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
9
מניחים על 2 כפות של מילוי במרכז כל עטיפה. מקפלים כל pierogi במחצית ולחץ קלות על הקצוות יחד כדי לאטום.
10
מביאים סיר של מים מלוחים לרתיחה ומבשלים פירוגי במים הרותחים עד שהם צפים, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
11
ניקוז.
12
להעביר pierogi למחבת עם טפטוף בייקון שמורות בקבוצות ומבשלים על חום בינוני עד השחמה קלה, על 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
להעביר לקערה, לזרוק עם בייקון ובצל, ומגישים מקושטים עם שמנת חמוצה עירית.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון