פירות אפרסק ויוגורט ברנדי
אפרסק ויוגורט מנומר Parfaits נטול גלוטן, וצמחוני ארוחת בוקר. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 16 גרם חלבון 1 גרם של שומן, וסך הכל 281 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. לך לחנות ותביא את "ונילן אקסטראקט", "שוגר", " פיצ'ס " ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו Frandied אפרסק Parfaits, יוגורט דובדבן-אפרסק Parfaits, ו יוגורט פירות אפרסקים קלויים, דובדבנים ואגוזים (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת, להמיס סוכר חום עם 2 כף. מים מעל חום בינוני-גבוה. לבשל, ערבוב, עד הסוכר מומס, על 1 דקה. עצור ערבוב; להרתיח עד הרוטב התעבה והפך צבע קרמל כהה, 2 עד 3 דקות. (
תערובת יהיה בועה במרץ; לא לתת לו לשרוף.)
להפחית את החום נמוך; בזהירות לערבב אפרסקים (תערובת עשויה ניתזים).
חום עד אפרסקים הם רק התחממו דרך, על 1 דקה.
הסר מהחום; מערבבים ברנדי.
העברת תערובת אפרסק לקערה; צמרמורת לפחות 1 שעה.
בקערה נפרדת, מערבבים יוגורט עם סוכר ווניל; צ ' יל.
מורחים מנה של יוגורט בתחתית של 4 קערות קינוח או כוסות יין. בעזרת כפית מחוררת, למעלה עם חצי אפרסקים וקצת רוטב. חזור עם יוגורט שנותר, אפרסקים ורוטב. כיסוי וצינה עד מוכן לשרת. שמור כל רוטב שנותר מכוסה ומקורר. לפני ההגשה, לטפטף כל פרפה עם רוטב שמור.