פירות יער-פרי הדר
עוגת פירות הדר עשויה להיות רק סקוטי מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 170 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם פירות יער, קורנפלור, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו עוגת פירות יער, עוגת פירות יער אדום, ו שלושה פירות יער (מתכונים דומים).
הוראות
בקערת זכוכית, להקציף ביצים, מיץ, zestand 1/4 כוס סוכר. בסיר בינוני, להביא 2 סנטימטרים של מים לרתיחה. Reduceheat בינוני נמוך ולהגדיר overpan קערה. (תחתית הקערה צריכה לשבת עלהמים בלי לגעת בו.) תערובת Cookegg, ערבוב מדי פעם, עדאותיק מספיק כדי לצפות כפית, על20 דקות.
להקציף בג ' לטין עד לחלוטיןהתפתח.
הסר קערה מחום; pourcurd באופן שווה בין ארבע 5 אונקיות servingglasses; לקרר עד מוצק, about2 שעות. בסיר קטן overmedium-חום גבוה, לבשל פירות יער עםמכתים 3 כפות סוכר, stirringoccasionally, עד פירות יער להישבר, liquefy ולהתחיל בועה, about10 דקות. בקערה, זן אחד של תערובת פירות יער חם; להוסיף עמילן תירס עד מומס לחלוטין.
תערובת pourjuice-קורנפלור לתוך samesaucepan; לבשל מעל רוטב heatuntil בינוני גבוה מתעבה, על 2 דקות.
הסר מהחום ומערבבים choppedmint; תן מגניב לחלוטין. כפית בריסאוס באופן שווה מעל קרד. קירור לפחות 1 שעה או עד 24; להסירממקרר 30 דקות לפני ההגשה;מקשטים עם גבעולי מנטה.