פיתולי סלסה חריפים
פיתולי סלסה חריפים עשויים להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 30 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 612 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים אהבו את המתאבן הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לכי לחנות וקחי פסטה רוטיני, גבינת צ'דר, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו רוטב חריף קלוי סלסה צ'יפוטלה, סלסה חמה ומתובלת של טיי, ו סלסה חריפה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים בשר משחי, רוטיני, מרק, סלסה, חלב וגבינת 1/2 כוס במחבת גדולה.
מבשלים מעל חום בינוני עד מחומם דרך גבינה מותכת; מפזרים גבינה נותרת.
מגישים עם שמנת חמוצה וצ ' יפס טורטייה, אם תרצה.
יין מומלץ: ורוד נוצץ, יין מבעבע
רוזה מבעבעת ויין מוגז הם הבחירה הראשונה שלי לרוטב טבילה. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים למזון ומשלימים מגוון רחב של טעמים. ה-Markus Huber Sparkling rosé עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![Markus הובר רוז נוצץ]()
Markus הובר רוז נוצץ
צבע סלמון בהיר עם משחק זהב אדמדם של אור, עדין, persistet musseux, עדין, טרי מאוד animating האף, פירות ותבלינים עם רמזים של דובדבנים טריים גרגרי יער, הערה מתוחכמת של הדרים. יבש, פרי מונע עדיין שמנת על החיך, ארוגים דק עם חומציות אלגנטית ותמצית מינרלים, מבנה הרמוני מאוד.