פנקייק דלעת סופלטה
פנקייק דלעת Souffled דורש סביב 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 343 קלוריות. גשו לסופר וקנו סוכר, חמאה, חלב-חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו פנקייק דלעת, Africa. Kgm, ו פנקייק פאף דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת 10 אינץ ' על אש בינונית-נמוכה.
מוסיפים את הסוכר החום ומערבבים עד שהסוכר מתחיל להמיס.
מוסיפים את הפקאן ומבשלים עוד 2 דקות.
להעביר את תערובת הפקאן לצלחת קטנה ולהניח בצד. שמור את המחבת לפנקייק.
בקערה קטנה מערבבים יחד את הקמח, תבלין פשטידת דלעת, סוכר ומלח. תניח בצד.
ממיסים את 3 כפות החמאה הנותרות. בקערה גדולה, להוסיף חלמונים ביצה, חלב חמאה, וניל וחמאה מומסת לטאטא עד מעורבב. בהדרגה לטאטא בתערובת קמח. מערבבים את מחית הדלעת.
מקציפים את החלבונים עד פסגות רכות טופס בעדינות לקפל לתוך תערובת דלעת. בעדינות כפית את הבלילה למחבת שמורה.
מפזרים את החלק העליון של תערובת פנקייק עם תערובת פקאן שמורה.
אופים במשך 20 עד 30 דקות או עד חום זהוב.
אבק פנקייק עם סוכר ' ממתקים.
חותכים לפרוסות ומגישים בסירופ מייפל.