פנקייק נקניק
עם כפית ציון של 40% המנה הזאת די טובה. נסו פנקייק נקניק, פנקייקים עם נקניקיות על מקל., ו פנקייק נקניק תפוח (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 כפית שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני.
מוסיפים בצל; מבשלים 5 דקות או עד רך, ערבוב לעתים קרובות.
הוסף נקניק למחבת; לבשל עד השחמה, ערבוב עד דק התפורר.
הסר תערובת נקניק מהמחבת; להפריש.
קמח בכפית קלה לתוך כוסות מדידה יבשות, ורמה עם סכין.
מערבבים את הקמח ואת 4 המרכיבים הבאים (קמח דרך טימין) בקערה גדולה.
שלב 2 כפיות שמן, חלב חמאה, חמאת תפוחים, ביצים, ולהוסיף לתערובת הקמח, ערבוב עד חלקה. מערבבים בתערובת הנקניקיות.
כפית על 1/4 גביע הבלילה על מחבת nonstick חם או מחבת nonstick גדולה. הפעל פנקייק כאשר צמרות מכוסים בועות הקצוות נראים מבושלים.